Antena Meniu Search
x

Video Saună, jacuzzi şi SPA, noile distracţii de 1 Mai. Cât costă două ore de relaxare la un astfel de resort la munte

La munte, nu doar activitățile în aer liber au fost la mare căutare, de 1 Mai. Turiștii aflați în vacanță s-au bucurat în egală măsură de piscine, saune, jacuzzi sau de saloanele pentru tratamente SPA. Iar ofertele au fost din abundență.

de Redactia Observator

la 01.05.2023, 08:37

Vezi și

A fost distracţie ca de vacanţă la cel mai mare parc acvatic din centrul ţării. Relaxarea a făcut valuri printre turiştii veniţi la munte să petreacă de 1 mai. 

15 grade au fost la Braşov. Soarele i-a ţinut pe turişti ore întregi în piscinele exterioare.

Alina Puchianu, administrator complex: Găsesc piscine încălzite, saune, topogane, există distracţie şi pentru adulţi şi pentru copii. 

Cât costă câteva ore de relaxare pentru adulţi şi copii

Pe acelaşi subiect

Claudiu Loghin, reporter Observator: Copiii plătesc 30 de lei pentru accesul în parcul acvatic, iar adulţii 55 de lei pentru două ceasuri de bălăceală. Însă două ceasuri trec foarte repede.

Și în hotelurile din Poiana Brașov, plimbările în aer liber s-au încheiat cu ore întregi de relaxare la piscină, la saună sau în separeurile rezervate ritualurilor SPA. 

Camelia Crăciun, terapeut SPA: Avem destul de aglomerat, semn că oaspeţii au ales şi muntele, nu doar marea. Pentru oaspeţii noştri am pregătit masaje de relaxare, masaje terapeutice, ritualuri pentru cuplu, diferite terapii de care se pot bucura.

Pentru clienții hotelurilor, accesul la piscină, saune și jacuzzi este inclus în prețul cazării. Oaspeții din exterior plătesc 100 de lei, pentru adulți și 50 de lei, pentru copii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Saună, jacuzzi şi SPA, noile distracţii de 1 Mai. Cât costă două ore de relaxare la un astfel de resort la munte