Antena Meniu Search
x

Scandal într-un cimitir din Dâmbovița, din cauza unei cruci. Polițiștii au tras cu arma

Scandal tranşat cu focuri de armă în cimitir. S-a întâmplat în judeţul Dâmboviţa, unde poliţiştii au fost nevoiţi să folosească pistoalele din dotare după ce un preot ar fi fost agresat de doi bărbaţi.

Vezi și

Scandal tranşat cu focuri de armă în cimitir. S-a întâmplat în judeţul Dâmboviţa, unde poliţiştii au fost nevoiţi să folosească pistoalele din dotare după ce un preot ar fi fost agresat de doi bărbaţi. Oamenii legii au încercat să-i legitimeze pe cei doi indivizi, moment în care aceştia au devenit violenţi.

Incidentul s-a petrecut în municipiul Moreni. Preotul a fost cel care a sunat la 112 şi a reclamat faptul că a fost agresat verbal de doi indivizi, tată şi fiu. În timp ce poliţiştii sosiţi la faţa locului încercau să-l imobilizeze pe bărbatul de 60 de ani, fiul acestuia, de 32 de ani, l-ar fi lovit pe unul dintre oamenii legii. Acesta a fost momentul în care agentul a scos pistolul şi a tras un foc de avertisment în aer.

La locul incidentului au venit şi alte echipaje, iar cei doi au fost imobilizaţi şi duşi la sediul Poliţiei Moreni pentru audieri.

Conflictul pare să fie mai vechi. Cei doi bărbați ar fi construit o cruce, care s-a deteriorat foarte repede, motiv pentru care clericul i-a chemat la cimitir să le ceară socoteală. Preotul refuză acum să dea detalii.

În prezent, cei doi agresori sunt cercetați sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Scandal într-un cimitir din Dâmbovița, din cauza unei cruci. Polițiștii au tras cu arma