Antena Meniu Search
x

Iepurii giganţi, îmbrăcaţi în beteală aurie şi instalaţi în curtea grădiniţelor, motiv de scandal

Iepurii uriaşi, surprinşi în traficul din Capitală, au fost instalaţi în curţile grădiniţelor din sectorul şase. Însă, cum au apărut, aşa o să şi dispară.

Vezi și

Iepurii uriaşi, surprinşi în traficul din Capitală, au fost instalaţi în curţile grădiniţelor din sectorul şase. Însă, cum au apărut, aşa o să şi dispară. Cu scandal. Primarul susţine că figurinele au ajuns înainte să fie semnat contractul.

Iepurii gigant au fost mai întâi surprinşi în trafic. 

Cei 6 iepuri au fost comandaţi de către Administraţia Şcolilor Sector 6  la cererea mai multor grădiniţe, susţine edilul şef. 

Gabriel Mutu, Primar al sectorului 6: "În momentul în care am văzut care este valoarea acestei achiziţii am solicitat anularea şi retragerea achiziţiei de pe SEAP şi fusesem şi informat că acel contract nu era semnat pentru această achiziţie."

Autorităţile locale spun că figurinele au sosit înainte de semnarea contractului, astfel că firma care le-a adus trebuie să le ia înapoi. Iepurii împodobiţi cu beteală galbenă se retrag înainte de Paşte. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Iepurii giganţi, îmbrăcaţi în beteală aurie şi instalaţi în curtea grădiniţelor, motiv de scandal