Antena Meniu Search
x

Scandal la o petrecere campeneasca. O femeie a fost lovita in timpul altercatiei dintre trei tineri

O petrecere campeneasca s-a incheiat violent, langa Deva. Trei tineri au inceput sa-si imparta pumni, dupa mai multe pahare de bere si fara sa-si dea seama, au lovit o femeie care a avut ghinionul sa treaca in acel moment pe langa ei

Vezi și

Incalziti probabil dupa mai multe pahare cu bere, cei trei tineri au incins o partida de box pe iarba verde. Numai ca meciul lor a facut o victima. O femeie care a avut ghinionul sa treaca pe langa ei, a fost pusa la pamant. “Doamna s-a aflat la locul nepotrivit, la momentul nepotrivit. Imbrancind-o, a cazut , s-a lovit la cap, piramida nazala”, a explicat medicul de pe Ambulanta, Mircea Oros.

Asa ca de la petrecere a ajuns direct la spital. In timp ce agresorii ei s-au cautat bine prin buzunare. Au avut de platit o amenda de 500 de lei pentru scandalul pe care l-au provocat. Si, ar putea sa nu scape doar cu atat. “In situatia in care persoana lovita va depune plangere, se vor intocmai acte de constatare pentru savarsirea faptei de loviri si alte violente”, a declarat Nicolae Raducu, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Hunedoara.

Odata spiritele calmate, oamenii si-au vazut de petrecerea lor. Intre doua pahare cu bere si-au amintit ca primaria le-a interzis anul asta sa vina cu gratarul de acasa.

Muzica de petrecere i-a facut sa uite de gratare. Au mancat mici oferiti de organizatori si au petrecut pana noaptea tarziu. Doar a fost 1 Mai!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Scandal la o petrecere campeneasca. O femeie a fost lovita in timpul altercatiei dintre trei tineri