Antena Meniu Search
x

Secretarul unui liceu din Gorj e acuzat de hărţuire de o fostă elevă, acum mamă a trei copii

Scandal la un liceu din judeţul Gorj, după ce secretarul instituţiei a fost acuzat de hărţuire sexuală!

Vezi și

Scandal la un liceu din judeţul Gorj, după ce secretarul instituţiei a fost acuzat de hărţuire sexuală! Bărbatul a fost reclamat de o fostă absolventă a Liceului Tehnologic din Roșia de Amaradia. Femeia spune că secretarul i-ar fi pretins favoruri sexuale în schimbul eliberării unei adeverinţe. Nu este singura care îl acuză pe bărbat. Alte două femei susţin acelaşi lucru. Secretarul, însă, declară că totul este o înscenare.

"Eram într-o cameră închisă cu cheia, s-a desfăcut la pantaloni, mi-e şi ruşine, ca să-l pipăi eu pe sex? Doamne iartă-mă, n-am păţit de când sunt eu! Dacă nu mă culc cu el, nu-mi dă adeverinţă... Acolo, pe birou." E declaraţia Marianei Vochiţoiu, cea care îl acuză pe secretarul şcolii.

Scena s-ar fi petrecut în arhiva liceului tehnologic. Iar ca să scape, femeia susţine că a început să invoce tot felul de motive. Ba că e soacra în vizită, ba că nu e pregătită. I-ar fi promis însă o întâlnire, şi dusă a fost. Secretarul ar fi început apoi asaltul cu telefoane la ea acasă. Femeia, căsătorită şi cu trei copii, n-ar mai fi rezistat şi i-ar fi spus şi soţului.

- Mi-era ruşine să mă duc să-i spun, uite, a vrut să mă violeze cineva. Cum?

Pe acelaşi subiect

- Aţi depus plângere până la urmă...

- Da, am depus plângere.

După ce au auzit că femeia de 34 de ani ar fi reclamat fapta autorităţilor, au apărut mai multe acuzaţii la adresa secretarului. Un bărbat spune că şi soţia lui ar fi primit propuneri indecente: "Am sesizare la directoare, făcută cu 6 luni înainte."

Abia acum sesizarea a fost luată în seamă şi de autorităţi. Primarul Roşiei de Amaradia este scandalizat. "Mi-aş dori ca ce se întâmplă acum... bine că nu s-a ajuns la viol, să fie momentul stopării acestui abuz.", spune edilul Liviu Cotojman.

Însă secretarul nu doar că neagă toate acuzaţiile. Spune că chiar primarul se răzbună pe el acum.

- Adică totul e o înscenare?

- Evident, evident. Şi totul apare...

- Adică se joacă cu plângerile penale?

- Îl voi chema şi el, şi pe femei în instanţă.

Deocamdată însă, poliţiştii au început audierile la plângerea făcută de prima victimă. Iar conducerea inspectoratului școlar a anunțat o anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Secretarul unui liceu din Gorj e acuzat de hărţuire de o fostă elevă, acum mamă a trei copii