Antena Meniu Search
x

Doi scandalagii au luat poliţiştii la pupat, după ce au făcut praf un bar, la Roman

Doi fraţi au provocat un scandal ca-n filme, într-un bar din Roman. De cinci ori au fost chemaţi poliţiştii de angajaţii disperaţi.

Vezi și

Doi fraţi au provocat un scandal ca-n filme, într-un bar din Roman. De cinci ori au fost chemaţi poliţiştii de angajaţii disperaţi. Camerele de supraveghere ale localului au surprins momentul în care unul dintre agresori îl sărută pe obraz pe unul din agenţi. 

În faţa poliţistului care încearcă să-l calmeze, unul dintre cei doi fraţi are o reacţie surprinzătoare. După ce îl bate pe agent pe umăr, îl sărută pe obraz. Apoi, sărută şi mâna poliţistei. Nu la fel de tandru era în urmă cu numai câteva minute: în barul din Roman, bărbatul a distrus mobilierul, i-a lovit pe clienţi, i-a agresat pe angajaţi şi a spart geamurile localului.  

De cinci ori au cerut angajaţii ajutorul poliţiei. Abia atunci cei doi fraţi au fost reţinuţi. Însă nu doar ei vor fi cercetaţi. Poliţistul sărutat pe obraz trebuie să răspundă în faţa superiorilor, pentru felul în care a reacţionat. 

Nu este primul scandal din barul din Roman. Clienţii spun că un astfel de conflict apare acolo o dată la două săptămâni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Doi scandalagii au luat poliţiştii la pupat, după ce au făcut praf un bar, la Roman