Antena Meniu Search
x

Scene REVOLTĂTOARE în mijlocul unei pieţe din Capitală. Un bărbat A MURIT în mâinile unui echipaj medical care nu a ştiut să îi acorde primul ajutor

Cadrele medicale ale unui serviciu privat de ambulanţă nu au ar fi ştiut cum să îl resusciteze.

Vezi și

Un bărbat a murit chiar în mâinile celor care trebuiau să îi salveze viaţa. Cadrele medicale ale unui serviciu privat de ambulanţă nu au ar fi ştiut cum să îl resusciteze.  Imaginile filmate din timpul operaţiunii eşuate au revoltat Internetul. Acum e anchetă de proporţii.

Piaţa Bucur-Obor. Un bărbat zace prăbuşit la pământ, în agonie şi are nevoie de ajutor. 

Oamenii privesc disperaţi cum membrii echipajului medical nu ştiu cum să procedeze. Ba chiar, o femeie aflată în zonă le dă sfaturi.

Adrenalina nu l-a putut ajuta pe bărbat. Iar secundele s-au scurs rapid. Până când s-au transformat în zeci de minute. Oamenii au sunat încontinuu la 112.

După mai bine de 20 de minute ajunge o altă ambulanţă. Însă pacientul nu mai poate fi salvat din ghearele morţii. Este mult prea târziu. 

Imaginile filmate de un martor şi postate pe Internet au stârnit un val de revoltă în mediul on-line. Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă a reacţionat imediat. Echipajul medical aparţine uneifirme private care nu este la prima abatere.

"La locul solicitării era deja un echipaj de ambulanţă care purta un echipament similar Serviciului de Ambulanţă Bucureşti Ilfov. În realitate, echipajul care a aplicat incorect procedurile de resuscitare este de la o firma privată. (...) Această firmă privată a făcut obiectul unui control din partea inspectorilor DSU în data de 2 octombrie 2017, când s-a constatat că serviciul privat de ambulanţă funcţiona fără autorizaţie", a anunţat Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

Acum este anchetă pentru stabilirea condiţiilor în care s-au aplicat măsurile de prim-ajutor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Scene REVOLTĂTOARE în mijlocul unei pieţe din Capitală. Un bărbat A MURIT în mâinile unui echipaj medical care nu a ştiut să îi acorde primul ajutor