Antena Meniu Search
x

Scorpionii au parte de susținerea persoanei iubite, iar Leii vor avea o zi agitată

Observator.TV vă prezintă horoscopul de astăzi, 23 septembrie 2015.

Vezi și

Observator.TV vă prezintă horoscopul de astăzi, 23 septembrie 2015.

Nativi Berbeci, sunteţi foarte solicitaţi şi micile probleme financiare nu vă ocolesc. Dar aveţi energia necesară să le depăşiţi.

Pentru Tauri a venit momentul să se recompenseze faţă de prietenii pe care i-au cam neglijat în ultimul timp. Singura soluţie de a-i revedea pe toţi astăzi este, de ce nu, să organizaţi o petrecere.

Ar fi bine ca Gemenii să profite de această zi pentru că au toate şansele să realizeze tot ce şi-au propus. Investiţiile de azi sunt rezultatele de mâine.

Toată admiraţia pentru Raci care o scot la capăt din orice situaţie. Deşi nu este o zi prielnică pentru afaceri, veţi cunoaşte persoane importante cu care vă veţi asocia pe viitor.

Zi destul de agitată şi pentru Lei care au tendinţa să se transforme într-o maşinărie. Nu-i un lucru rău, mai ales că vor avea parte de o seară relaxantă în compania partenerului de viaţă.

Pentru Fecioare este indicat să fie mai rezervate astăzi în a-şi impune punctul de vedere. Nu vor avea nimic de câştigat, dimpotrivă, pot trezi antipatii.

Balanţele au o singură misiune: să uite de probleme şi să se bucure de viaţă. Doar aşa nu vor lăsa micile oportunităţi care apar, să le scape printre degete.

Uşor morocănoşi, Scorpionii primesc foarte multă înţelegere din partea persoanei iubite. Iar ziua se încheie cu o veste bună care vine de departe şi care le readuce zâmbetul pe buze.

Voi Săgetatorii vă întâlniţi cu situaţii care vă pun la încercare determinarea cu care v-aţi angajat pe drumul actual. Veţi face faţă cu brio dacă vă păstraţi încrederea în forţele proprii.

Capricorni, este momentul să vă treziţi la realitate. Aveţi pasiuni, aspiraţii pe care le-aţi pierdut pe drum iar ele vă ajută să vă regăsiţi obiectivele

Şi pentru Vărsători a sosit timpul să-şi îndrepte atenţia către proiecte creative. Chiar dacă începeţi ziua cu o senzaţie de oboseală, nu amânaţi deciziile importante.

Nativi Peşti, uitaţi de grijile cotidiene şi dedicaţi-vă familiei. Veţi avea numai de câştigat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » Scorpionii au parte de susținerea persoanei iubite, iar Leii vor avea o zi agitată