Antena Meniu Search
x

Scrisoarea lui Becali pentru moții eroi

În săptămâna luminată, Gigi Becali a fost luminat sufleteşte de salvatorii din Apuseni. Moţii i-au făcut o vizită la penitenciarul Poarta Albă. I-au mulţumit pentru banii cu care i-a recompensat după tragedia aviatică.

Vezi și

 Le-a promis şi o mănăstire în locul accidentului din 20 ianuarie. Suferind şi cufundat în rugăciune, Gigi Becali a scris pe o bucată de hârtie şi un mesaj. E deţinutul Gigi Becali. Umil. Resemnat. Cufundat în rugăciune. Aşa l-au găsit moţii.

Câteva cuvinte mâzgălite cu pixul, pe hârtie. Pentru ei. Şi în memoria celor care s-au stins în tragedia din Munţii Apuseni. Pilotul Adrian Iovan. Şi studenta Aura Ion. Becali chiar a folosit câteva dintre vorbele încărcate de emoţie ale surorii Aurei.

Ei n-au ţinut capul plecat. N-au aşteptat ajutor. Singuri au urcat muntele şi-au găsit epava aeronavei prăbuşite. Datorită lor, medicii supravieţuitori au fost salvaţi la timp.

Pentru curaj şi omenia de care au dat dovadă, omul de afaceri a cerut, din spatele gratiilor, să fie răsplătiţi. Cu câte 5000 de euro fiecare. În semn de mulţumire, moţii au venit până la Poarta Albă, să-l vadă. I-a adus omul de casă al latifundiarului, Ionuţ Luţu. Şi-apoi, patru ore au povestit, cu Gigi Becali, Gheorghe Giurgiu, Gheorghe Trif şi Argentin Todea.

Dorul de familie nu e singura suferinţă a lui Becali. Dar speră că va scăpa şi de problemele de sănătate, şi de greaua lui încercare. Nu şi-a pierdut credinţa. Moţilor le-a făcut şi o promisiune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Scrisoarea lui Becali pentru moții eroi