Antena Meniu Search
x

Stația Piața Victoriei 2 este ÎNCHISĂ. Trenurile circulă în sistem pendulă între Aviatorilor și Pipera. Din tunel iese fum - UPDATE

Între staţiile de metrou Victoriei şi Pipera, circulaţia este blocată, după ce angajaţi ai Metrorex au anunţat că într-o garnitură care mergea spre Aviatorilor se simte miros de fum.

Vezi și

Între staţiile de metrou Victoriei şi Pipera, circulaţia este blocată, după ce angajaţi ai Metrorex au anunţat că într-o garnitură care mergea spre Aviatorilor se simte miros de fum.

UPDATE 11:30 - Stația Piața Victoriei 2 în continuare închisă. Trenurile circulă în sistem pendulă între Aviatorilor și Pipera

Garniturile de metrou circulă în sistem pendulă (pe aceeași linie, alternativ) între stațiile Aviatorilor și Pipera, iar între stațiile Berceni și Piața Romană pe ambele fire, după ce marți dimineață, în tunelul dintre Piața Victoriei 1 și Aviatorilor un izolator de la șina a treia a ars, producând o degajare importantă de fum, informează Metrorex.

Potrivit sursei citate, în prezent se intervine pentru schimbarea izolatorului defect.

"Astăzi, 14 iunie 2016, la ora 9,50, în tunelul de metrou dintre stațiile Piața Victoriei 1 și Aviatorilor, s-a produs o defecțiune la un izolator de la șina a treia. Izolatorul a ars, producând o degajare importantă de fum la 150 de metri de stația Piața Victoriei 1. În acest moment, se lucrează la schimbarea izolatorului defect", se menționează într-un comunicat al Metrorex.

Reprezentanții companiei spun că au fost luate imediat măsuri de scoatere de sub tensiune în zonă, iar ventilația a fost acționată în sistem de evacuare a fumului din stație. De asemenea, s-au luat măsuri de închidere imediată a stațiilor Piața Victoriei 1 și Piața Victoriei 2.

"Până la rezolvarea problemei menționate, trenurile circulă în sistem pendulă între stațiile Aviatorilor și Pipera; între stațiile Berceni și Piața Romană, trenurile circulă pe ambele fire. Momentan, pe Magistrala 1 de metrou trenurile nu opresc în stația de metrou Piața Victoriei 2. În scurt timp, se va deschide stația de metrou Piața Victoriei 2. Echipele de Pompieri Salvatori de la Metrorex, împreună cu echipe de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov, au intervenit imediat. Nu au existat călători afectați de fum", dă asigurări Metrorex.

UPDATE 10:30 - Circulaţia a fost blocată între staţiile de metrou Victoriei şi Pipera

Metroul a fost întors din drum, în staţia Piaţa Victoriei, călătorii au fost coborâţi din tren, iar garniturile de metrou circulă doar până la Piaţa Romană.

Reprezentanţii Metrorex au anunţat şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti – Ilfov că este fum în tunelul de metrou dintre staţiile Victoriei şi Aviatorilor.

ISU a trimis la staţia de metrou Piaţa Victoriei şase autospeciale de stingere şi patru echipaje SMURD, în prezent fiind făcute verificări.

Şi echipaje de intervenţie de la Metrorex au fost trimise la Piaţa Victoriei, pentru a stabili din ce cauză s-a simţit miosul de fum, au precizat sursele citate.

sursa: news.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Stația Piața Victoriei 2 este ÎNCHISĂ. Trenurile circulă în sistem pendulă între Aviatorilor și Pipera. Din tunel iese fum - UPDATE