Antena Meniu Search
x

Se poartă mobilierul ECO

Se poartă mobilierul ECO, în culori pământii, și decorat cu muşchi de copac. E noutatea, la un târg de profil din Bucureşti. Însă nu singurul model care atrage privirile. La modă e şi mobila pictată manual

Vezi și

Se poartă mobilierul eco. În culori pământii. Şi decorat cu. muşchi de copac. E noutatea, la un târg de profil din Bucureşti. Însă nu singurul model care atrage privirile. La modă e şi mobila pictată manual

Reporterii Observator au studiat ofertele. Dar şi preţurile. 

Muşchiul de copac poate fi încastrat atât în mobila de locuinţă, cât şi în cea de birou. O astfel de piesă de mobilier costă cel puţin 500 de lei, iar preţul urcă în funcţie de dorinţele clientului. În tendinţe este şi mobilă pictată manual sau confecţionată din lemn din esenţe exotice.

Iubitorii stilului clasic pot alege mobila confecţionată din lemn masiv. Un dormitor sau o sufragerie complet mobilată cu piese confecţionate doar din lemn masiv poate ajunge până la 50 de mii de lei.

Pentru locuinţele mai mici, producătorii români au venit şi cu o variantă practică: patul rabatabil pe perete.Târgul de mobilă poate fi vizitat în perioada 26-29 martie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Se poartă mobilierul ECO