Antena Meniu Search
x

Video Seară de teatru şi bun gust: când actoria se îmbină cu preparatele alese

Un cunoscut actor din Timișoara a găsit o metodă inedită pentru a continua să joace în ciuda restricţiilor. Cum îi era dor de scenă și de public, dar era și pasionat de gastronomie, a reuşit să le îmbine pe toate. S-a adaptat, iar acum interpretează perfect rolul unui actor – bucătar, chiar în sufrageria gazdelor. Din mâinile sale iese o seară plină de teatru, cu bun gust. Aplauzele sunt sarea şi piperul de care are nevoie, ca să treacă peste pandemie.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 06.02.2021, 17:56

Vezi și
  • Un artist din Timişoara combină actoria cu bucătăria
  • Preţul pentru o astfel de reprezentaţie este de maximum 100 de lei de persoană

De aproape un an, scena e goală, iar publicul absent. Actorul Ionuț Pârvulescu și colegii săi își primeau energia de la cei care râdeau în hohote la replicile lor.

''Bună seara, haideţi, poftiţi. Ne întâmpină direct bucătarul? Direct bucătarul. Pe mine, mai devreme, m-a întâmpinat gazda.''

Ionuţ a găsit reţeta ideală care îmbină pasiunile sale: actoria și gastronomia. Joacă bine rolul de chef talentat, care pune stăpânire şi pe bucătărie şi pe sufragerie.

Ionuț Pârvulescu, actor: N-am pus ghetele în cui la teatru, doar că în perioada asta încercăm să facem lumea să socializeze mai mult şi prin mâncare, dar şi prin jocurile pe care le fac în timp ce se face mâncarea. 

Pachetul propus clienţilor include cumpărăturile și prepararea bunătăţilor chiar în bucătăria gazdelor. 

Ionuț Pârvulescu, actor: Ce avem în meniul din aceasta seară? În meniul din această seară..o să fac un antricot de vită cu o garnitură de cartofi şi sparanghel şi un sos roşu de vin şi o dulceaţă de ardei iute. 

''Eu sper să fie la fel ca piesele lui de teatru: delicioase.''

Când bucătăria se întrepătrunde cu teatrul 

Cât timp carnea e pe foc, bucătarul iese din scenă, iar actorul revine. În câteva minute, se obţine efectul dorit: hohote de râs. Când bucatele sunt gata, toată lumea se adună în jurul mesei.

Ana Raluca Bulboacă, gazdă: Îi dăm 10 plus, e puţin...e extraordinar, eu mănânc vită destul de des, e foarte bună şi fragedă. Îl mai chemaţi ? Clar, clar. 

Preţul pentru o astfel de reprezentaţie este de maximum 100 de lei de persoană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Seară de teatru şi bun gust: când actoria se îmbină cu preparatele alese