Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Sebastian Ghiţă a fost obligat să nu părăsească oraşul de domiciliu, Ploieşti

Procurorii DNA iau la verificări toate afacerile lui din ultimii 15 ani! Au calculat un tun de aproape 30 de milioane de euro. Banii negri s-ar fi folosit, anunţă procurorii, şi în campanii electorale

de Redactia Observator

la 24.06.2015 , 20:07

Procurorii DNA iau la verificări toate afacerile lui din ultimii 15 ani! Au calculat un tun de aproape 30 de milioane de euro. Banii negri s-ar fi folosit, anunţă procurorii, şi în campanii electorale

Toamna trecută ar fi sponsorizat campania lui Victor Ponta, din Republica Moldova, iar acum trei ani ar fi cumpărat la negru 12.000 de tigăi pentru a convinge electoratul să-l voteze deputat! 

Sebastian Ghiţă! Deputat, prieten declarat la premierului Victor Ponta şi un cunoscut personaj în mediul de afaceri!

Vezi și

Aproape 29 de milioane de euro, din bani publici, ar fi "spălate" în ultimii 15 ani, arată DNA. Astăzi, 51 de firme controlate de acesta şi de alte zeci de persoane apropiate lui au fost puse sub sechestru.

Procurorul i-a interzis să mai vorbească cu premierul Victor Ponta. Pe motiv că, din banii negri, ar fi finanţat campania prezidenţială, toamna trecută, în Republica Moldova. 350.000 de euro ar fi fost viraţi chiar de la sediul partidului, spun surse judiciare.

Şi campania lui, din 2012, când a candid at pentru Parlament, ar fi susţinută tot din bani murdari, susţine DNA.

Personajul politic Sebastian Ghiţă a fost mai degrabă retras. Iar acum procurorii îl ţin şi mai departe de Parlament. Nu are voie să părăsească oraşul de domiciliu, Ploieşti. Averea lui e fabuloasă: are ceasuri de 900.000 de euro, bijuterii de peste 3 milioane de euro şi obiecte de artă de 13 milioane de euro. În conturi bancare sunt peste 18 milioane de euro. A declarat că şi-a împrumutat un apropiat cu 90 de milioane de euro, iar pe altul cu 9 milioane de dolari!

Într-o scrisoare, cere colegilor deputaţi să sesizeze Curtea Constituţională şi anunţă că va face plângere şi la Parchetul General. Sebastian Ghiţă ameninţă că va începe războiul cu procurorii şi cu serviciile secrete!

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Sebastian Ghiţă a fost obligat să nu părăsească oraşul de domiciliu, Ploieşti