Antena Meniu Search
x

SECRETARA TERORISTĂ! Angajaţii unei primării din Timiş, terorizaţi de o secretară, au ajuns toţi la poliţie: "E nevoie de un control PSIHIATRIC"

Secretara primăriei din Giamata, o comună din judeţul Timiş, este acuzată că îi terorizează pe angajaţi şi că pune în pericol activitatea primăriei, din cauza  comportamentului său iresponsabil şi abuziv.

Secretara primăriei din Giamata, o comună din judeţul Timiş, este acuzată că îi terorizează pe angajaţi şi că pune în pericol activitatea primăriei, din cauza  comportamentului său iresponsabil şi abuziv.

Potrivit site-ului renaşterea.ro, la scurt timp după ce Cristina Codreanu s-a angajat la primărie, pe postul de secretară, ea a intrat în conflict atât cu personalul instituţiei, cât şi cu locuitorii comunei.

Angajata este acuzată că fie nu vine la serviciu, fie refuză să comunice şi să-şi îndeplinească atribuţiile de serviciu.

"Cum se întâlneşte cu noi, începe să ne jignească, ne face jegoase, ţărănci, împuţite şi… târfe. De fiecare dată când trece pe lângă cineva, înjură printre dinţi. Dacă încerci să îi spui ceva, aruncă cu hârtiile pe jos”, spune o angajată.

De asemenea, pentru a se răzbuna pe o angajată, i-a blocat maşina, aceasta fiind nevoită să caute altă ieşire.

Din cauza acestui comportament, secretara a ajuns să fie cercetată în Comisia de disciplină a prefecturii, însă cum postul de subprefect nu a fost ocupat un timp, lucrurile au trenat şi nu s-a luat încă o decizie.

Subprefectul Daniel Franţescu a anunţat că urmează să aibă loc o ultimă audiere, săptămâna viitoare, după care se va da un verdict.

Între timp, toţi salariaţii primăriei au depus, joi, plângeri la poliţie, la prefectură şi la Inspectoratul Teritorial de Muncă, pentru a reclama modul inuman în care sunt trataţi de către Cristina Codreanu.

Nici cu locuitorii, situaţia nu este mai bună. Oamenii stau cu lunile după o adeverinţă, pentru că secretara ori nu vine la lucru, ori se încuie în birou.

În două rânduri, unii locuitori au fost ceva mai insistenţi şi au solicitat mai ferm colaborarea secretarei. Reacţia acesteia a fost uluitoare: a sunat la 112, pentru a-i da afară pe oameni!

"Funcţionalitatea primăriei e blocată din cauza inactivităţii secretarei. Eu sunt însă dezamăgit şi de cei de la prefectură, pentru că am fost audiaţi în comisia de disciplină, am spus ce se întâmplă, dar nu se întâmplă nimic. Aşteptăm ajutor, dar ne-am săturat de atâta aşteptare”, spune viceprimarul Claudiu Mihălceanu.

Primarul Virgil Bunescu aşteaptă ajutorul psihiatrilor: „E neapărat nevoie ca secretara să fie supusă unui control psihiatric. Ea trebuie suspendată de urgenţă, pentru că periclitează interesele comunei. Nu se întocmesc documente juridice şi nici nu se fac procedurile pentru angajarea a unui număr de opt persoane, care să se ocupe de implementarea proiectelor europene”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » SECRETARA TERORISTĂ! Angajaţii unei primării din Timiş, terorizaţi de o secretară, au ajuns toţi la poliţie: "E nevoie de un control PSIHIATRIC"