Antena Meniu Search
x

Secretarul de carciuma

Doi tineri din Bacau, pregatiti sa-si uneasca destinele au mers de dimienata la Primarie. Numai ca, acolo, ia secretarul de unde nu-i! Nici urma de barbat. Cei doi au inceput sa-l caute si l-au gasit intr-o carciuma

Vezi și

"Am venit cu viitorul meu sot la Primarie, ca sa-l caut pe domnul secretar. In schimb, m-au indrumat catre o carciuma", a declarat Cristina Iorga, viitoarea mireasa. Iar ea exact asta a facut. Si-a luat viitorul sot la brat si au mers impreuna catre barul indicat. N-au facut mult, insa mai mult a durat conversatia.

"L-am vazut ca-i beat. Avea sticla de rachiu si de bere. Si zic: pe domnul primar cand il pot gasi? Si zice: da' ce crezi, ca eu dorm cu el". Mai in gluma, mai in serios, situatia s-a incins. Secretarul, aflat in timpul serviciului, ar fi inceput sa-i ia peste picior. Asa ca nu le-a primit niciun act. nu in bar. A stat insa fata in fata si cu tanara, dar si cu jurnalistii la Primarie.

Primarul comunei Ungureni a fost si el informat despre situatia fara precedent. "Pentru aspectul asta o sa fie sanctionat si poate o sa-i iau atat din salariu cat si sanctiuni administrative", a declarat Vasile Bibire.

Va urma o ancheta, iar daca se va dovedi ca omul a consumat intr-adevar alcool in timpul serviciului, acesta si-ar putea pierde locul de munca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Secretarul de carciuma