Antena Meniu Search
x

Secretele mamei care se prostitua cu copilul de mână

Şi-a luat fetiţa de 4 ani, cu ea, să-i arate cum se practică cea mai veche meserie din lume. E o ipoteză şocantă, în cazul prostituatei care îşi negocia tarifele, lângă o şosea din Buzău, cu copilul de mână.

Vezi și

Reporterii Observator au găsit-o astăzi pe mama tinerei internate acum cu cea mică într-un centru maternal din Bacău.

Femeia recunoaşte că fiica ei îşi abandona copiii acasă şi dispărea luni de zile. Este însă prima oară când şi-a luat "la muncă" şi copila.

În căutarea unei explicaţii, reporterii au ajuns în Bacău, în satul natal al prostituatei. Aici îşi abandona copiii în timp ce pleca să facă bani pe marginea şoselelor din ţară.

Cei doi copii, o fetiţă de 4 ani şi un băiat de până în doi ani rămâneau mereu în grija bunicii. Mama lor s-a întors înainte de Crăciun, dar n-a stat mult.

A plecat şi eu n-am ştiut. A plecat de-acasă. Eu eram la Biserică şi seara n-am mai găsit-o acasă. Prima zi de Crăciun a plecat, n-a mai venit. Nici fata n-a lăsat-o acasă, spune mama femeii.

Cu fetiţa o lasă, când o lăsa cu mă-sa, nu venea cu lunile, şi-acum văd că a plecat că mă-sa nu a fost acasă şi a luat fetiţa cu ea, adaugă o vecină.

Nimeni din sat nu ştia nimic despre soarta tinerei şi a fetiţei sale. Până acum două zile.

Acasă, într-o gospodărie sănătoasă se află celălalt copil al prostituatei. Este îngrijit de bunică şi de sora ei. Ele au crescut cei doi copii.

Tânăra îşi făcuse deja o reputaţie proastă în sat. Dar nimeni nu ar fi crezut-o în stare de aşa ceva.

Autorităţile vor veni şi ele în sat să vadă în ce condiţii stă celălalt copil al femeii. Momentan, tânăra şi fetiţa ei sunt internate în Bacău, într-un centru de asistenţă socială.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Secretele mamei care se prostitua cu copilul de mână