Antena Meniu Search
x

SEDUS de un tânăr homosexual român, un PREOT britanic a ABANDONAT Biserica pentru a se CĂSĂTORI cu el. Florin și Philip se mută în România

Un fost preot în vârstă de 78 de ani urmează să se căsătorească cu un tânăr "model" din România, pe nume Florin. Reverendul Philip Clements se va muta în România cu iubitul său în vârstă de 24 de ani pentru a lega nodul final luna viitoare.

Un fost preot în vârstă de 78 de ani urmează să se căsătorească cu un tânăr "model" din România, pe nume Florin. Reverendul Philip Clements se va muta în România cu iubitul său în vârstă de 24 de ani pentru a lega nodul final luna viitoare, anunță The Mirror.

Reverendul Philip Clements, preot paroh ani de zile în Eastry, Kent, a confirmat planurile de nuntă şi a confirmat că se va muta împreună cu tânărul său partener de viaţă în Bucureşti, unde vor să locuiască liniştiţi, ca un cuplu normal.

Clements a declarat pentru BBC că a purtat o adevărată luptă împotriva Bisericii Engleze, mai ales după ce s-a retras din rândurile preoţiei pentru tânărul român. Dar, potrivit acestuia, nu mai putea să ascundă adevărul şi a preferat să renunţe la minciuna în care trăia de atâta timp.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Clements, care a predat ani de zile şi la "Dover Grammar School", o şcoală pentru băieţi, a recunoscut că oamenii au ridicat din sprâncene când venea vorba despre iubitul său Florin, dar a adăugat: „Nu mai am prea mult de trăit, aşa ca vreau să mă bucur de restul vieţii alături de persoana pe care o iubesc. Vreau să profit din plin de asta".

Florin îl susţine şi a declarat, pentru BBC, că nu contează diferenta de vârstă a cuplului. El a spus: „Toți prietenii mei știu că este genul meu de bărbat. Îmi plac oamenii în vârstă, deoarece au mai multă experiență în viață.“

"Viaţa mea s-a schimbat imens, pentru că de la preotul muncitor, corect şi devotat, am ajuns să mă îndrăgostesc de un tânăr şi să-mi doresc să-mi petrec restul vieţii cu el. Am facut acest anunţ public pentru că îmi doresc ca Biserica să-şi schimbe atitudinea faţă de această problemă, a căsătoriei între persoanele de acelaşi sex. Sunt convins că foarte mulţi preoţi îşi doresc un partener, dar sunt obligaţi să n-o facă de către regulile Bisericii, spune Clements.

"Pentru mine e ceva oau, pentru ca relaţiile mele trecute n-au durat foarte mult, iar acum cred şi simt că este cea mai bună relaţie din viaţa mea", a spus Florin pentru BBC.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » SEDUS de un tânăr homosexual român, un PREOT britanic a ABANDONAT Biserica pentru a se CĂSĂTORI cu el. Florin și Philip se mută în România