Antena Meniu Search
x

Scandalul silicoanelor: vedetele din România sar în apărarea doctoriței acuzate că ar fi mutilat paciente în Marea Britanie

Şefa secţiei de Arşi a Spitalului Floreasca e în centrul unui scandal fără precedent în Marea Britanie. O tânără a acuzat-o că a mutilat-o după o intervenţie de augmentare mamară, pe vremea când profesa în Regat. Românca e anchetată în Anglia şi are mai multe plângeri îndreptate către ea.

Vezi și

Şefa secţiei de Arşi a Spitalului Floreasca e în centrul unui scandal fără precedent în Marea Britanie. O tânără a acuzat-o că a mutilat-o după o intervenţie de augmentare mamară, pe vremea când profesa în Regat. Românca e anchetată în Anglia şi are mai multe plângeri îndreptate către ea.

Ar fi trebuit să fie bustul perfect. Iar pentru Kirsty, o tânără de 24 de ani din Marea Britanie, intervenţia chirurgicală însemna începutul unei noi vieţi. Pe 25 iulie 2015, păşea încrezătoare în clinica din Glasgow. Plătise şase mii de lire sterline în schimbul unei operaţii de ridicare a sânilor. Medicul român Dana Vasilescu o asigurase că totul va fi bine. Doar că imediat după procedura chirurgicală, visul tinerei începea să se transforme în cel mai negru coşmar, scrie presa britanică.

VICTIMĂ:

"După operaţie, am fost să îmi schimb bandajele. Asistenta mi-a spus că am necroză. De fiecare dată când mă întorceam la clinică, îndepărtau bucăţi din ţesut."

sursa: The Sun

În realitate, o infecţie îi mutila corpul. A spus-o un alt medic la care tânăra ajunsese. Iar după Kirsty, şi alte femei din Marea Britanie au acuzat-o pe Dana Vasilescu că le-ar fi mutilat. Acuzaţii confirmate ulterior inclusiv de asistenta ei personală.

VICTIMĂ:

"Îmi amintesc un pacient care a avut complicaţii la ochi. Din 40 de intervenţii la care am asistat, în jur de 25 au avut complicaţii. "

sursa: Sundaypost

Colegiul Medicilor din Marea Britanie a început să o ancheteze pe Dana Vasilescu pentru malpraxis. Iar între timp, i-au interzis dreptul de la profesa în Regat, după ce nu şi-a mai plătit taxele către stat, potrivit presei externe. Se reîntorsese în România. Iar de anul trecut, este coordonatorul noii secţii de Arşi de la Spitalul Floreasca. La inaugurare, Dana Vasilescu se lăuda cu experienţa acumulată în străinătate.

Iar realitatea de aici este complet diferită de cea din Anglia. Dana Vasilescu a ajuns medicul preferat al celebrităţilor care au apelat la operaţii estetice. Printre ele, Elena Merişoreanu şi Claudia Ghiţulescu.

Elena Merişoreanu, artist popular:

Mi-a făcut un filler la colţul gurii. De când m-a făcut, nu am avut nevoie de altceva. Mi s-a părut că e un profesionist în ceea ce face.

Complicaţiile tinerelor din Marea Britanie ar putea fi şi riscurile pe care orice operaţie estetică le implică.

Reporterii Observator au cerut explicaţii şi la Colegiul Medicilor din România. Potrivit reprezentanţilor, nicio plângere nu a fost depusă pe numele medicului român în ultimii doi ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Scandalul silicoanelor: vedetele din România sar în apărarea doctoriței acuzate că ar fi mutilat paciente în Marea Britanie