Antena Meniu Search
x

Şeful unei instituţii publice face DECLARAŢII DE DRAGOSTE pe Facebook: "Nu-mi vine să cred ce miros, ce simt în brațele tale!"

Dragostea este un sentiment complex, manifestat prin afecțiune puternică. Aşa spune Wikipedia. Şi ţine să o demonstreze directorul unei instituţii publice din România.

Dragostea este un sentiment complex, manifestat prin afecțiune puternică. Aşa spune Wikipedia. Şi ţine să o demonstreze directorul unei instituţii publice din România.

Îndrăgostit nebuneşte, şeful Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor Gorj a ţinut să-şi manifeste trăirile puternice pentru partenera sa de viaţă prin intermediul unui mesaj postat pe pagina lui de Facebook.

"Iubita mea soție, dintotdeauna mi-am dorit o dragoste precum cea pe care mi-ai dăruit-o tu. Tu ești un înger pe Pământ. De multe ori mă uit la tine și nu îmi vine să cred ce văd, ce miros, ce simt în brațele tale. 

Am impresia că este un vis prea frumos. Sper ca acest vis să nu se termine vreodată. Ma bucur că ai apărut. Mă bucur că drumurile noastre s-au intersectat și au devenit unul singur, un drum care a pornit din răsărit și merge către apusul infinit. 

Te iubesc cu tot sufletul meu! La mulți ani!", a scris Claudiu Mădălin Giurcău.

Postarea directorului de la Protecţia Consumatorilor Gorj s-a bucurat de un real succes în rândul prietenilor săi de pe Facebook, declaraţia sa de dragostea fiind încununată cu zeci de like-uri şi comentarii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Şeful unei instituţii publice face DECLARAŢII DE DRAGOSTE pe Facebook: "Nu-mi vine să cred ce miros, ce simt în brațele tale!"