Antena Meniu Search
x

A început stagiunea de vară a Teatrului de Operetă

Începând din acest weekend, puteţi adăuga pe agenda evenimentelor ariile sub cerul liber A început stagiunea de vară a Teatrului de Operetă, intitulată sugestiv: "Senin sub cerul.. Operetei".

de Georgiana Ion

la 13.07.2020, 15:07

Vezi și
  • Artiştii Teatrului de Operetă s-au pregătit pentru fiecare seară de weekend.
  • Spatiul din fata Teatrului de Opereta s-a transformat intr-o sala de spectacole.

Primul weekend din stagiunea de vară a fost sold out. Cu greu ne-am strecurat printre spectatori. Şi tot greu ne-ar fi să alegem între spectacole. 

Bianca Ionescu Ballo, manager Teatrul Naţional de Operetă: In aceasta stagiune, pana la final de august vom avea O seara Franceza, care este un spectacol din chansonnette si alte cantece frantuzesti.. Iar pe 19 iulie va fi spectacolul gandit chiar de mine, London, a new story. In 25 iulie, gala extraordinara de Opereta romaneasca, la Palatul Regal. Aceea va fi acolo, nu in fata teatrului national de opereta. 

Fie că vorbim de seri franceze, mediteraneene sau de musicaluri americane, artiştii Teatrului de Operetă s-au pregătit pentru fiecare seară de weekend, până la sosirea toamnei. 

Spatiul din fata Teatrului de Opereta s-a transformat intr-o sala de spectacole in aer liber. Organizatorii s-au asigurat ca sunt respectate toate masurile de siguranta astfel incat biletele puse in vanzare sunt in numar limitat, intre scaune exista o distanta de 2 metri si foarte important, pe toata durata spectacolului, purtarea mastii este obligatorie. 

Bianca Ionescu Ballo, manager Teatrul Naţional de Operetă: Un spectacol in aer liber, de al nostru, arata dupa cum se pare.. destul de aerat, destul de lejer. De la aranjamentul scaunelor in aceasta situatie in care respectam tot ce inseamna distantarea, tot ce inseamna igienizarea, tot ce inseamna siguranta oamenilor, si a artistilor, dar si a spectatorilor..Te intrebi cum de se poate? Dar iata ca se poate.. 

Spectatoare: Si cand am vazut ca au dat drumu' si putem sa venim la spectacol, am fost foarte incantata. Abia asteptam sa vin.

Spectatoare: Norocul meu este ca am avut inregistrari cu operete, opere, concerte si zilnic le-am pus pe aparat si in paralel, am cantat si eu. O mare parte dintre spectatorii fideli ai operetei, in paralel se bucura sau sufera vis a vis de problemele pe care cei de pe scena, care le incanta viata, le au.

Măştile sunt desigur obligatorii încă de la intrare. Preţul unui bilet este de 35 de lei, iar dacă... cerul Operetei se umple de nori, spectacolele se amână, astfel încât nimeni să nu piardă banii

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » A început stagiunea de vară a Teatrului de Operetă