Antena Meniu Search
x

Serban Huidu, libertate cu reeducare

Huidu, motivat sa fie liber. Judecatorii au facut publice motivele pentru care nu i-au dau fostului prezentator tv pedeapsa cu executare. A fost la prima abatere, a regretat fapta si are sanse de reeducare.

Vezi și
Cu jurnalistii nu a vorbit niciodata, dar regretele din sala de judecata l-au salvat. Magistratii Curtii de Apel Brasov au apreciat ca o pedeapsa cu executare ar fi fost o masura excesiva pentru realizatorul tv, aflat la prima abatere penala.

Si totusi, judecatorii au majorat pedeapsa initiala, de doi ani si jumatate de inchisoare cu suspendare la patru ani cu suspendare. Au considerat ca este necesara o sanctiune mai mare pentru REEDUCAREA lui Serban Huidu.

Pentru Huidu pedeapsa de abia acum incepe. Sase ani nu are voie sa se urce la volan. Si tot sase ani trebuie sa se prezinte periodic la politie, potrivit unui program dinainte stabilit. Nu are voie sa se mute fara sa anunte ca si-a schimbat domiciliul. Si vacantele care depasesc opt zile trebuie trecute la catastif. Este liber, dar nu poate face chiar ce vrea. Huidu trebuie sa-i anunte pe ofiterii care-l supravegheaza, ori de cate ori isi schimba locul de munca si care sunt motivele.

Iar profilul genetic al realizatorului tv a fost introdus deja in registrul de date cu profilele celor care au incalcat legea penala.

Daca va incalca oricare dintre masurile impuse de instate, Serban Huidu ar putea ajunge dupa gratii. In acel moment, pedeapsa devine executorie, iar realizatorul tv trebuie sa faca cei patru ani de pedeapsa.

Pe 16 octombrie 2011, in Timisul de Sus, Huidu a pierdut controlul masinii, a intrat pe contrasens, a lovit o masina si a omorat trei oameni, doi barbati si o femeie.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Serban Huidu, libertate cu reeducare