Antena Meniu Search
x

Şerban Huidu şi Schumacher, aceeaşi DRAMĂ

Şerban Huidu s-a întors pe pârtie, după ce în urmă cu trei ani a suferit un accident de ski. Chiar în ziua în care se împlineau trei ani de la cumplitul moment, pe o altă pârtie, în Franţa, se lovea Michael Schumacher.

Vezi și

Au trecut trei ani de când cârcotaşul Şerban Huidu s-a lovit la cap pe o pârtie de schi în Austria.

A stat în comă indusă şi abia după şase săptămâni petrecute în spital s-a întors în ţară.

Nu a renunţat, însă, la schi, chiar dacă sportul preferat era să-i curme viaţa. Anul acesta, Huidu a schiat din nou, în Italia.

Într-o postare pe blogul său, fostul prezentator de televiziune le-a arătat fanilor cum şi-a petrecut sfârşitul de an.

"La mulţi ani tuturor! Anul acesta nu m-am putut duce la Poiana Braşov că nu am avut "timp". Am plecat exact în nordul Italiei la Val Gardena!", scria Şerban Huidu.

Nu mai e nici o noutate că Şerban iubeşte pârtiile din Nordul Italiei. Chiar el spunea acum câţiva ani că pârtiile italiene sunt cel mai mai bine îngrijite şi amenajare din Europa.

A renunţat, însă, la schiuri într-o zi. Pe 29 decembrie, când se împlineau trei ani de la accidentul din Austria, Şerban a făcut o pauză.

Pe 29 nu am schiat dar, din nefericire, ghinionul a lovit pe altcineva!, a scris Şerban pe blogul său.

Fix în acea zi, pe o pârtie din Franţa, multiplul campion la Formula 1, Michael Schumacher păţea acelaşi lucru: o lovitură puternică la cap.

Iti tin pumnii Michael, sper sa ai noroc asa cum ai demonstrat mereu de-a lungul carierei!, îl incurajează şi-i înţelege drama Huidu.

Dacă Şerban Huidu a reuşit să treacă peste accidentul de la schi, Schumacher se luptă încă pentru viaţa lui. Este încă în comă, în stare critică, dar stabilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Şerban Huidu şi Schumacher, aceeaşi DRAMĂ