Antena Meniu Search
x

Video "Serbările zăpezii", la mijlocul lui martie. Turiştii care au ales muntele în weekend s-au distrat ca în miez de iarnă

A fost un weekend alb pe pârtiile din ţară, ca-n miez de iarnă. Turiştii care au fost în căutarea zăpezii, la jumătatea lunii martie, au găsit-o. Şi nu oricum! În mai multe zone stratul de omăt a depăşit un metru. Pe lângă săniuş, în diferite staţiuni, turiştii s-au putut bucura şi de competiţii sportive, dar şi de voie bună la "Serbările Zăpezii".

de Redactia Observator

la 21.03.2022, 08:57

Vezi și

"Serbările Zăpezii", organizate în staţiunea Râuşor, judeţul Hunedoara, au fost de neuitat. Îmbrăcaţi în costume viu colorate, cu idei originale, participanţii au fost aplaudaţi frenetic de turişti. Imaginaţia participanţilor a fost fără limite şi a depăşit orice aşteptare. Însă şi "medaliile" au fost pe măsură.

La jumătatea lui Mărţişor, şi pârtiile din domeniul schiabil Şureanu se prezintă în condiţii excelente. Aşa se face că şi acestea au fost pline de turişti. Peste o sută de iubitori ai schiului s-au înscris pentru Cupa Şureanu. "Avem pe pârtii zăpadă bătută de cel puţin un metru şi jumătate. Condiţiile sunt incredibile pentru schiat, motiv pentru care avem a treia ediţie a Cupei Şureanu", a declarat Dan Sabău - administrator domeniul schiabil Sureanu.

Dacă vremea se va menţine rece, administratorii domeniului schiabil se aşteaptă la turişti chiar şi până în luna mai. Frigul de pe pârtii a mai fost domolit de razele soarelui care au persistat întreagul weekend. Chiote de bucurie au răsunat ieri şi pe pârtiile de sanie din Stațiunea Semenic. De Ziua Mondială a Fericirii, zeci de copii proveniţi din cartiere defavorizate ale municipiului Reşiţa au fost aduşi pentru prima dată la săniuş de către angajaţii Jandarmeriei Caraş-Severin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » "Serbările zăpezii", la mijlocul lui martie. Turiştii care au ales muntele în weekend s-au distrat ca în miez de iarnă