Antena Meniu Search
x

Servicii de repatriere decedați în Europa

Repatrierea unei persoane decedate pe teritoriul altui stat din Europa nu mai este o problemă  la ora actuală. Există numeroase firme specializate care se ocupă de astfel de servicii.

de Redactia Observator

la 27.03.2019, 12:57

Repatrierea unei persoane decedate pe teritoriul altui stat din Europa nu mai este o problemă  la ora actuală. Există numeroase firme specializate care se ocupă de astfel de servicii. Tot ce are familia de făcut este ca, după ce a depășit șocul momentului, să contacteze Serviciul Funerar Internațional și să solicite câteva detalii despre felul în care se pot efectua aceste servicii de repatriere decedati in Europa.

Pentru a putea beneficia de acest demers este necesar ca familia să dețină toate informațiile necesare privind cauza morții și a locului exact de unde poate fi ridicat corpul decedatului. În funcție de aceste detalii și de acordul familiei, compania se va ocupa de organizarea transportului.

Pentru a nu exista niciun fel de probleme firma trebuie să facă tot ceea ce este necesar, atât pentru respectarea legislației specifice din domeniu, cât și pentru respectarea legislației fiecărei țări pe care o tranziteaază transportul. În funcție de fiecare caz în parte și de condițiile decesului, dacă este vorba de o moarte naturală, de un act de violență sau de un accident rutier, repatrierea poate dura mai mult sau mai puțin.

În ce constau serviciile de repatriere decedați în Europa?

Aceste servicii presupun în primul rând obținerea tuturor documentelor necesare efectuarii legale a transportului. Abia dupa ce au fost procurate aceste documente complete, din țara unde s-a produs decesul, firma se poate ocupa de efectuarea acestui transport.

Cele mai importante documente sunt certificatul de deces multilingv și pașaportul mortuar. O bună parte dintre documentele necesare pentru efectuarea transportului vor fi întocmite de către autoritățile din orașul în care a avut loc decesul. 

Abia după ce au fost obținute toate actele și a fost întocmit dosarul, se va proceda la ridicarea corpului de la morga unde se afla depozitat și la efectuarea transportului într-un sicriu special de repatriere, conform normelor europene.

Transportul se poate efectua atat pe cale rutieră, cât și pe cale aeriană. Prețul final va fi în funcție de numărul de kilometri, de costul biletului de avion cargo, de cheltuielile pentru obținerea documentelor, manipularea, depozitarea la camera frigorifică.

Pentru a fi siguri că aveți parte de proceduri simplificate și de servicii de transport funerar de cea mai bună calitate, apelați întotdeauna la o firmă specializată de repatriere decedați. Prin experiența acumulată, prin cunoașterea în detaliu a legislației specifice și a tuturor aspectelor implicate în efectuarea acestui demers, Serviciul Funerar Internațional poate realiza mult mai ușor și mai rapid acest demers.

De ce să apalați la Servciul Funerar Internațional?

Compania ofera consultanța completă și are grija de toate formalitatile necesare, de la documentația initială, la organizarea transportului, inclusiv de înmormântarea de după repatriere. Compania dorește să furnizeze întotdeauna servicii de repatriere decedați la cele mai înalte standarde internaționale și la cele mai competitive prețuri.

Dacă sunteți în situația dramatică de a fi pierdut o persoană dragă în altă țara și aveți nevoie de servicii funerare complete în efectuarea repatrierii, apelați la această companie și discutați cu specialiștii de aici toate detaliile demersului. Cu experiență și întelegere, acestia vor fi întotdeauna dispuși să discute situația voastră și să va ofere cele mai utile informații pentru organizarea rapatrierii decedaților în Europa.

Apelând la  serviciile internaționale oferite de această companie în acest domeniu de transport special, aveți garanția că veți beneficia de servicii de repatriere cu adevărat profesioanale.

Toți membrii echipei vor reacționa cu maximum de promptitudine pentru a răspunde solicitărilor voastre. Compania se va ocupa rapid de întocmirea tuturor documentelor necesare pentru efectuarea transportului. Prin tot ceea ce face, este garantată respectarea tuturor standardelor internaționale reglementate pentru domeniu.

Întreg demersul și realizarea transportului decedatului sunt făcute întotdeauna respectând legislația țarii în care are loc decesul, precum și legislația țarilor care sunt tranzitate în cursul transportului de repatriere a decedatului.

Pentru efectuarea transportului se vor folosi autoturise speciale, care respectă toate standardele din domeniu. Transportul va ține seama obligatoriu și de toate normele de igienă și de conservare necesare efectuării deplasării. Vor fi întrebuințate doar sicrie speciale pentru transport decedați. Vor căuta întotdeauna ca timpul necesar aducerii în țară să fie cel mai scurt posibil.

Echipa de la repatriere-decedați.ro vă va sprijini cu toate informațiile și demersurile necesare pentru a organiza cât mai rapid acest serviciu de repatriere. Veți avea mereu parte de o echipă de profesioniști, cu ani de experiență în domeniu, care va face tot ce  îi stă în putință pentru a avea parte de cele mai bune servicii.

Reprezenții acestei companiei  cunosc foarte bine legislația specifică demersului și vă pot da de fiecare dată sfaturi importante și utile pentru a finaliza cât mai rapid întregul proces.

Oferta de pret este una corectă și avantajoasă, incluzând toate serviciile și căutând să țină seama de toate specificațiile familei.

Apelând la acest gen de servicii aveți mereu siguranța că întregul demers va decurge în cele mai bune condiții, fără evenimente neplăcute. Dată fiind urgența situației, apelarea la o firmă profesionistă de transport persoane decedate se dovedește în cele din urmă a fi cea mai simplă și mai la îndemână soluție. Doar astfel puteți rezolva rapid problema repatrierii decedaților în Europa!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Servicii de repatriere decedați în Europa