Antena Meniu Search
x

Serviciul Român de Informaţii a încins Internetul de Dragobete

Pe lângă fulgii de zăpadă, iubirea a plutit în aer, astăzi, dar nu neapărat tradiţional.

Vezi și

Pe lângă fulgii de zăpadă, iubirea a plutit în aer, astăzi, dar nu neapărat tradiţional. Unii au serbat Dragobetele pe aeroport, alţii s-au căsătorit pentru o zi, iar cei de la Serviciul Român de Informaţii a avut grijă de noi, toţi românii, şi ne-a întrebat, pe Facebook, dacă suntem singuri. Sute de oameni le-au răspuns şi au încins online-ul.

Dragostea a aterizat astăzi pe aeroportul Otopeni. Cei care au plecat din ţară cu avionul, prin Bucureşti, au avut parte de o surpriză. Celebrul naist Nicolae Voiculeţ a ţinut un concert în terminalul de plecări internaţionale. A avut si un sfat pentru cei care l-au ascultat, printre care a fost şi Ilie Năstase.

De urarea celebrului jucător de tenis sigur s-au bucurat doi tineri aflaţi la 300 de kilometri depărtare. S-au căsătorit astăzi în Târgu Jiu, chiar sub Poarta Sărutului.

La Castelul Corvinilor, în Hunedoara, au fost oficiate căsătorii de o zi, de Dragobete. Mirii au fost întâmpinaţi de personaje care purtau costume din secolul trecut, iar unii dintre ei au îmbrăcat şi ei straie vechi.

Pe acelaşi subiect

Până şi pagina de Facebook a Serviciului Român de Informaţii a prins viaţă de Dragobete. Într-o postare, cei de la serviciile secrete i-au întrebat pe români dacă se simt singuri de Dragobete. Amuzaţi, sute de oameni au răspuns prin comentarii.

Iar undeva în Gorj, Dragobetele şi-a făcut simţită prezenţa chiar şi pe asfalt. O groapă în formă de inimă a apărut acolo, pe şosea.

Mare a fost astăzi şi inima sportivilor de la CSM Bucureşti. Indiferent de naţionalitate, cu toţii au cântat de Dragobete.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Serviciul Român de Informaţii a încins Internetul de Dragobete