Antena Meniu Search
x

Sfaturi pentru o ţinută impecabilă în noaptea de Revelion! Ce piese alegem pentru a arăta fără cusur la cumpăna dintre ani

Rochii cu paiete sau din catifea, pentru doamne, şi sacouri în culori tari pentru domni. Sunt tendinţele pe care designerii mizează pentru seara de Revelion.

Vezi și

Rochii cu paiete sau din catifea, pentru doamne, şi sacouri în culori tari pentru domni. Sunt tendinţele pe care designerii mizează pentru seara de Revelion. Cei care vor să strălucească la miezul nopţii scot din buzunare chiar şi mii de euro, pentru hainele de petrecere.

Stilul masculin este la modă şi poate scoate orice doamnă din anonimat. Mai ales în combinaţie cu mici accente feminine. 

Adina Buzatu: "Pantalonul masculin subţiază, pantalonul masculin îţi dă o aliură diferită! Soluţiile sunt aşa: Sacou cu jeans pentru club, la un restaurant elegant pantof de stofă cu vipuşcă şi sacoul de smoking şi v-am spus un top de dantelă!"

Un papion desfăcut sau o batistă elegantă completează o apariţie spectaculoasă. Când vine vorba de domni, locul unde are loc evenimentul dicteză ţinuta. 

Adina Buzatu: "Dacă facem la munte, de exemplu, putem purta o maletă din mătase naturală cu un sacou şi o pereche de pantaloni. Dacă facem Revelionul acasă, vă sfătuiesc să alegeţi vestă, vă va ajuta să renunţaţi la sacou şi să staţi totuşi elegant."

O astfel de ţinută poate costa între 1.000 şi 4.000 de lei. Doamnele care au un buget mai restrâns pentru noaptea dintre ani, pot închiria o rochie. Modele semnate de designeri celebri, care ar costa în magazin mii de euro, pot fi împrumutate pentru doar câteva sute de lei.

Ioana Burlacu, stilist vestimentat: "Modelul acesta de rochie poate fi închiriat la preţul de 590 de lei. Ea a fost achiziţionaţă la un preţ de 7000 de lei. De cele mai multe ori, optează pentru rochii scurte, cu paiete fine."

Cine nu şi-a ales încă ţinuta pentru Revelion o poate face pe ultima sută de metri: marile magazine rămân deschise până în ultima zi din an. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Sfaturi pentru o ţinută impecabilă în noaptea de Revelion! Ce piese alegem pentru a arăta fără cusur la cumpăna dintre ani