Antena Meniu Search
x

Şi-a BATJOCORIT PROPRIA MAMĂ, supunând-o unor PERVERSIUNI revoltătoare! Ce pedeapsă a primit bărbatul care A VIOLAT-O fără milă pe cea care i-a dat viaţă

Magistraţii Judecătorii din Huşi, judeţul Vaslui au hotârât condamnarea bărbatului din localitatea Boţeşti, care şi-a batjocorit propria mamă, în octombrie anul trecut, violând-o. 

Magistraţii Judecătorii din Huşi, judeţul Vaslui au hotârât condamnarea bărbatului din localitatea Boţeşti, care şi-a batjocorit propria mamă, în octombrie anul trecut, violând-o. 

Ioan Ştefan, în vârstă de 40 de ani a primit o pedeapsă de şapte ani de închisoare, dar şi interzicerea drepturilor civile pe durata executării pedepsei. Mama sa, în vârstă de 79 de ani nu cere despăgubiri, ci doar îşi doreşte să nu mai audă de fiul său.

Nefericita întâmplare s-a petrecut pe 13 octombrie 2016, când, întors acasă de la barul din sat, în stare de ebrietate, bărbatul s-a năpustit asupra mamei sale, pe care a şi bătut-o, biata femeie încercând să opună rezistenţă în faţa perversiunilor la care a supus-o chiar fiul său.

A încercat să strige după ajutor la vecini, însă nimeni nu a auzit-o. Nu a putut scăpa de poftele bolnave ale celui căruia i-a dat viaţă. Vinovatul şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor, punând ceea ce a făcut în seama beţiei. 

Numărul cazurilor de viol aproape că s-a dublat în Vaslui, numai în ultimul an. Conform statisticilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, în 2016 au fost înregistrate 116 sesizări de viol, faţă de 67 primite în 2015.

Reprezentanţii IPJ Vaslui mai spun că cele mai multe victime ale infracţiunilor contra libertăţii şi integrităţii sexuale sunt minorii sau bătrânele. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Şi-a BATJOCORIT PROPRIA MAMĂ, supunând-o unor PERVERSIUNI revoltătoare! Ce pedeapsă a primit bărbatul care A VIOLAT-O fără milă pe cea care i-a dat viaţă