Antena Meniu Search
x

Şi-a dat foc pentru un loc de parcare!

Un bărbat din Piteşti a făcut un gest extrem. Omul şi-a dat foc în faţa sediului poliţiei locale pentru că n-a primit niciun răspuns la cererea depusă pentru un loc de parcare

Vezi și

Omul de 47 de ani a oprit maşina pentru care cerea un loc de parcare în faţa sediului poliţiei locale după lăsarea întunericului. N-a mers să stea de vorbă cu cei dinăuntru. S-a oprit lângă maşină şi câteva clipe mai târziu trupul i-a fost cuprins de flăcări.

Doi agenţi au alergat să-l salveze. În timp ce încerca să-i stingă hainele, unul dintre ei s-a ars la mâini. "E minoră rana, dar atât am reuşit să fac pentru el în momentul respectiv".

Se oare că omul s-a plâns poliţiştilor că în fiecare zi cineva îşi lasă maşina în faţa magazinului pe care îl deţine în Piteşti. Încercarea disperată de a le atrage atenţia autorităţilor l-ar putea costa viaţa.

Pentru că era într-o stare foarte gravă, medicii piteşteni l-au trimis la Spitalul de Arşi din Capitală. Medicii din Bucureşti spun că doar un miracol îl poate salva pe bărbat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Şi-a dat foc pentru un loc de parcare!