Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Abia întors în ţară de sărbători, un bărbat din Covasna şi-a găsit tatăl mort, în casa părintească. Bătrânul fusese ucis cu trei luni în urmă

Un bărbat abia întors în ţară pentru a petrece sărbătorile alături de familia sa, şi-a găsit tatăl mort, în casa părintească.

de Redactia Observator

la 22.12.2017 , 15:16

Descoperire cutremurătoare în judeţul Covasna, Valea Crişului. Un bărbat abia întors în ţară pentru a petrece sărbătorile alături de familia sa, şi-a găsit tatăl mort, în casa părintească.

Tatăl bărbatului a fost ucis, potrivit primelor informaţii, chiar de către soţia sa, în urmă cu trei luni.

Femeia de 68 de ani şi-a recunoscut fără ezitare fapta şi a povestit că a comis crima în urma unui conflict, susţinând că a recurs la un asemenea gest, după ce toată viaţa a fost bătută de soţul său, alcoolic şi violent. 

Articolul continuă după reclamă

Şi-a ucis soţul, după care a mutilat cadavrul şi l-a ascuns.

Cei doi soţi mai au un băiat, stabilit în străinătate şi o fată, care locuieşte în acelaşi sat cu ei, la câteva case distanţă. Femeia nu a bănuit nimic, pentru că nu obişnuia să îşi viziteze părinţii, iar de câte ori îşi întreba mama despre tatăl său, aceasta îi răspundea că e plecat să muncească în Suceava. 

Suspecta de crimă a fost internată într-un spital de psihiatrie şi urmează ca medicii să stabilească dacă a avut discernământ sau nu când a comis fapta.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Abia întors în ţară de sărbători, un bărbat din Covasna şi-a găsit tatăl mort, în casa părintească. Bătrânul fusese ucis cu trei luni în urmă