Antena Meniu Search
x

Si-a riscat viata pentru fiul sau

O clipa de neatentie a unor parinti din Navodari era sa-l coste viata pe baietelul lor de numai doi ani. Copilul se juca prin curte, iar la un moment dat, cand nimeni nu era prin preajma, a aluncat in fantana

Vezi și

Cateva secunde au facut diferenta intre viata si moarte pentru copilul de doi ani. Disperat, primul gand care i-a venit in minte tatalului a fost sa sara in fantana dupa copilul sau. “Am intrat eu in fantana si l-am salvat, l-am scos. Era cam umfat la stomacel, l-am apasat, i-am suflat in gurita”, a povestit tatal micutului.

In timp ce barbatul se chinuia sa-si tina copilul in viata, vecinii au sunat la 112. Un elicopter SMURD s-a ridicat imediat in aer. “Am decolat in circa trei minute de la primirea solicitarii si in alte 10 minute am fost la locul incidentului, respectiv la Nord de Navodari”, a declarat pilotul Petrea Catuneanu.

Copilul este acum in afara oricarui pericol. Politistii din Navodari incearca acum sa stabileasca daca parintii pot fi trasi la raspundere pentru acest incident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Si-a riscat viata pentru fiul sau