Antena Meniu Search
x

Ți se sfâșie inima! Şi-au pierdut singurul copil, dar au găsit puterea să-i ajute pe ceilalţi părinţi

Durerea pierderii singurului copil i-a determinat pe doi părinţi din Maramureş să arate că dragostea este mai puternică decât moartea

Vezi și

Durerea pierderii singurului copil i-a determinat pe doi părinţi din Maramureş să arate că dragostea este mai puternică decât moartea. Luca avea doar doi ani şi jumătate şi s-a înecat cu o migdală.

S-a stins în urmă cu o lună, după 49 de zile de suferinţă. De dragul lui, părinţii şi-au rugat toţi prietenii să nu aducă la înmormântare coroane. Ci să doneze contravaloarea florilor ca să-i ajute să salveze pe alţi copii.Durerea pierderii singurului copil i-a determinat pe doi părinţi din Maramureş să arate că dragostea este mai puternică decât moartea. Luca avea doar doi ani şi jumătate şi s-a înecat cu o migdală.

Copilul s-a stins în urmă cu o lună, după 49 de zile de suferinţă. De dragul lui, părinţii şi-au rugat toţi prietenii să nu aducă la înmormântare coroane. Ci să doneze contravaloarea florilor ca să-i ajute să salveze pe alţi copii. Părinţii strâng bani ca să cumpere un video bronhoscop pentru Spitalul din Baia Mare. Un dispozitiv care i-ar putea ajuta pe medici să deblocheze căile respiratorii ale copiilor care se îneacă cu mâncare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Ți se sfâșie inima! Şi-au pierdut singurul copil, dar au găsit puterea să-i ajute pe ceilalţi părinţi