Antena Meniu Search
x

Sibiu: O tanara a supravietuit, dupa ce a sarit cu masina intr-o rapa

O tanara din Sibiu a supravietuit ca prin minune, dupa ce a sarit cu masina intr-o rapa abrupta. Medicii au gasit-o pe soferita la cativa metri de masina distrusa, in agonie

Vezi și

Un colt de rai, care se putea transforma intr-un mormant pentru o soferita. Tanara mergea pe o sosea in Sibiu, prea repede, spun politistii. "Conducatoarea auto nu a redus viteza de deplasare intr-o curba la stanga, a pierdut controlul asupra directiei de mers si s-a rastuturnat in afara partii carosabile", a declarat Ana-Maria Popa, Biroul Rutier Sibiu.

Masina a rupt parapetul de pe marginea drumului si s-a rostogolit pana la baza prapastiei. "O bubuitura zdravana si am coborat sa vad ce e, am vazut asta rupta si mi-am dat seama ca e ceva si acum au venit baietii cu masina", a spus un sofer.

In scurt timp au ajuns si medicii, dar n-au putut cobori in rapa adanca, asa ca soferita aflata in stare grava a fost urcata pe sosea de salvamontisti. "Am gasit o pacienta stabila hemodinamic si respirator, dar cu multiple traumatisme. Un tarumatism cranian sever, o suspiciune de fractura de coloana lombar", a spus Maria Cretu, medic SMURD Sibiu. Ranile ii puteau aduce sfarsitul in orice clipa, asa ca medicii au fost asteptati de un elicopter SMURD care au dus-o pe tanara pana la spitalul din Targu Mures.

Daca va supravietui, femeia risca sa ramana paralizata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Sibiu: O tanara a supravietuit, dupa ce a sarit cu masina intr-o rapa