Antena Meniu Search
x

Silviu Lung, implicat într-un accident mortal de circulaţie! Imagini terifiante de la locul impactului

Silviu Lung a fost implicat azi într-un grav accident rutier, în apropierea oraşului Craiova. Fostul mare portar a fost rănit grav, fiind transportat la spital.

Vezi și

UPDATE 17:45 - Poliţia Rutieră a anunţat că va deschide un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală pe numele lui Silviu Lung. 

Silviu Lung a fost supus testului cu aparatul etilotest, care a relevat că acesta nu a consumat băuturi alcoolice. 

"Silviu Lung este rănit la cap, mai exact la nas, dar este conştient. Fata trebuie operată, dar este în afara oricărui pericol", a spus medicul de gardă de la Spitalul din Craiova. 

UPDATE 17:35 - Poliţia Rutieră a făcut primele cercetări, iar vinovat de accident se face Silviu Lung. Mercedesul condus de fostul mare portar a pătruns pe contrasens şi a lovit Renaultul condus regulamentar din sens invers. 

Poliţiştii cred că fie Silviu Lung s-a angajat într-o depăşire neregulamentară, fie a pierdut controlul volanului din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum, ceaţă şi carosabil umed. 

"Din primele cercetări efectuate la faţa locului se pare că autoturismul Mercedes a pătruns pe contrasens pe fondul unei depăşiri neregulamentare sau din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum", a precizat pentru Gazeta de Sud Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

UPDATE 17:30 - Medicii spun că Silviu Lung este conştient, stabil hemodinamic, iar acum este supus investigaţiilor. Celelalte persoane rănite sunt doi copii, o fată de 17 ani şi un băiat de 15 ani. 

Ambii sunt conştienţi, dar fata are un hematom la nivelul capului şi va rămâne internată la Spitalul din Craiova. Bărbatul care a decedat în accident avea 41 de ani şi a murit pe loc. 

UPDATE 17:10 - Silviu Lung a fost dus la Urgenţe la Spitalul Judeţean din Craiova. Acolo a ajuns şi familia lui, imediat făcându-şi apariţia şi foşti colegi de-ai portarului. 

Vom reveni cu amănunte.

Maşina în care se afla Silviu Lung, un Mercedes, s-a ciocnit cu un alt autoturism, Renault, din sens opus. Pasagerul celuilalt automobil a murit pe loc, iar Silviu Lung a fost rănit în zona capului. 

El a fost transportat de urgenţă la spital, iar medicii nu au oferit încă detalii despre situaţia sa. Alte două persoane, aflate în celălalt autoturism, au fost transportate la spital cu răni destul de grave.

Accidentul s-a petrecut din cauza ceţii dense, iar poliţiştii fac acum verificări pentru a afla cine este vinovat de producerea accidentului. 

Martorii susţin că unul dintre cei doi şoferi ar fi depăşit pe linie continuă fără să se asigure, fiind lovit în plin de celălalt. 

Silviu Lung are 77 de selecţii la echipa naţională şi în carieră a jucat pentru Universitatea Craiova, Steaua, Logrones şi Electroputere. În prezent, el este antrenor cu portarii la CSU Craiova. 

Silviu Lung s-a născut pe 9 septembrie 1956 şi a fot legitimat pentru prima dată la Victoria Carei, la vârsta de 15 ani. 

A debutat în prima ligă la 18 ani pentru Universitatea Craiova, club cu care a cucerit 2 titluri de campion (1979-1980 şi 1980-1981) şi 4 Cupe (1977, 1978, 1981, 1983). 

În 1988, după ce Steaua câştigase Cupa Campionilor Europeni, a fost transferat de Steaua, cu care a jucat finala Cupei Campionilor Europeni în 1989, pierdută în faţa lui AC Milan cu 4-0. 

A evoluat apoi pentru Logrones, în Spania, apoi a revenit în ţară, a mai evoluat pentru Electroputere, iar în 1994, la vârsta de 38 de ani, s-a retras din activitate. 

Sursa: gds.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Silviu Lung, implicat într-un accident mortal de circulaţie! Imagini terifiante de la locul impactului