Silvoița, o rețetă de magiun veche de zeci de ani
În plin sezon al dulceţurilor, o familie din Apuseni ne propune să ne reîntoarcem la tradiţie şi la aromele toamnei de altădată. După o reţetă veche de zeci de ani, prepară silvoiţa, un magiun obţinut doar din prune, sută la sută natural şi fără adaos de zahăr sau conservanţi.
În plin sezon al dulceţurilor, o familie din Apuseni ne propune să ne reîntoarcem la tradiţie şi la aromele toamnei de altădată. După o reţetă veche de zeci de ani, prepară silvoiţa, un magiun obţinut doar din prune, sută la sută natural şi fără adaos de zahăr sau conservanţi.
Fructele stau cel puţin 12 ore pe foc până când se transformă într-un deliciu bio, recomandat şi diabeticilor. În plus, dulceaţa poate fi folosită în multe reţete inedite.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰