Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Silvoița, o rețetă de magiun veche de zeci de ani

În plin sezon al dulceţurilor, o familie din Apuseni ne propune să ne reîntoarcem la tradiţie şi la aromele toamnei de altădată. După o reţetă veche de zeci de ani, prepară silvoiţa, un magiun obţinut doar din prune, sută la sută natural şi fără adaos de zahăr sau conservanţi.

de Redactia Observator

la 26.09.2019 , 00:25

În plin sezon al dulceţurilor, o familie din Apuseni ne propune să ne reîntoarcem la tradiţie şi la aromele toamnei de altădată. După o reţetă veche de zeci de ani, prepară silvoiţa, un magiun obţinut doar din prune, sută la sută natural şi fără adaos de zahăr sau conservanţi.

Fructele stau cel puţin 12 ore pe foc până când se transformă într-un deliciu bio, recomandat şi diabeticilor. În plus, dulceaţa poate fi folosită în multe reţete inedite.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Înapoi la Homepage
Comentarii


Întrebarea zilei
V-aţi încuraja copiii spre o carieră în gaming?
Observator » Ştiri sociale » Silvoița, o rețetă de magiun veche de zeci de ani