Antena Meniu Search
x

Simona Halep a pierdut finala de la Melbourne, iar tatăl ei a plâns la sfârşitul meciului

Simona Halep a pierdut lupta astăzi, pe terenul de la Melbourne. După aproape trei ore de joc, românca a fost învinsă de Caroline Wozniacki în setul decisiv.

Vezi și

Simona Halep a pierdut lupta astăzi, pe terenul de la Melbourne. După aproape trei ore de joc, românca a fost învinsă de Caroline Wozniacki în setul decisiv, cu 6 la 4 şi a pierdut poziţia de lider WTA. Un meci dramatic, dar frumos, a spus Stere Halep după lecţia de tenis care a ţinut o întreagă ţară cu sufletul la gură. Simona a pierdut a treia finală de Grand Slam a carierei dar a câştigat sufletele a milioane de români, luptând până în ultima clipă. Asta în ciuda oboselii, a căldurii şi a accidentării care a urmărit-o întregul turneu.

O minge trimisă în fileu i-a întârziat Simonei visul de a câştiga primul turneu de Mare Şlem din carieră. Azi a pierdut în faţa rivalei, Caroline Wozniacki, care prin victoria de la Melbourne a urcat pe primul loc în clasamentul WTA. Dezamăgirea Simonei a trăit-o şi tatăl ei, Stere Halep, care a urmărit meciul acasă la Constanţa.

Oboseala, dar şi accidentarea din primele faze ale turneului şi-au spus cuvântul. În timpul meciului medicii au consultat-o pe Simona. Însă românca nu s-a dat bătută. A strâns din dinţi şi a continuat să lupte.

Ultima minge a meciului a ţinut cu sufletul la gură o ţară întreagă. În Bucureşti, sute de oameni au privit meciul pe un ecran gigant.

În ciuda înfrângerii, Simona Rămâne o eroină pentru suporterii ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Simona Halep a pierdut finala de la Melbourne, iar tatăl ei a plâns la sfârşitul meciului