Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Simona Halep este primul român care s-a calificat în semifinalele Australian Open. Performanţă demnă de numărul 1 Mondial

Simona Halep a reuşit să se califice în semifinalele Australian Open. Este primul român care reuşeşte această performanţă.

de Redactia Observator

la 24.01.2018 , 14:18

Simona Halep ne-a făcut o nouă surpriză, demnă de un Număr 1 Mondial. A reuşit să se califice în semifinalele Australian Open. Este primul român care reuşeşte această performanţă după ce a învins-o pe jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul şase WTA, cu scorul de 6 la 3, 6 la 2.

Victoria de pe teren i-a adus şi 700.000 dolari în cont. În semifinalele de la Melbourne, Halep o va înfrunta pe o fostă campioană la Australian Open nemţoaica Angelique Kerber.

"Am ştiut că trebuie să mă resetez după primele 3 game-uri, să nu mă mai gândesc atât şi să mă mişc mai bine, ceea ce am făcut în final, după care am deschis terenul şi mi-am făcut jocul", a spus Simona la finalul meciului. 

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Simona Halep este primul român care s-a calificat în semifinalele Australian Open. Performanţă demnă de numărul 1 Mondial