Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Simona Halep, campiona care a cucerit o lume întreagă!

A ridicat trofelul deasupra capului, a zâmbit şi a primit aplauze pe pământ românesc. A promis că e doar începutul unei cariere glorioase. Campioana care a cucerit o lume întreagă e acasă!

de Redactia Observator

la 09.06.2014 , 19:38

A ridicat trofelul deasupra capului, a zâmbit şi a primit aplauze pe pământ românesc. A promis că e doar începutul unei cariere glorioase. Campioana care a cucerit o lume întreagă e acasă!

Tricolorul e acolo unde n-a fost niciodată! Dacă tenisul ar fi un munte, ea - Simona Halep - l-a cucerit! Din toate timpurile, e cea mai bună jucătoare care trăieşte şi vorbeşte româneşte!

Au aşteptat-o la aeroport sute de oameni. Cu respectul şi decenţa cuvenite sportului alb. Au avut răbdare ca, mai întâi, campioana să susţină declaraţia oficială. Conferinţa de presă. "Sunt mult mai emoţionată acum, decât înaintea finalei de la Roland Garros. Mă bucur că sunt din România şi vă mulţumesc din tot sufletul pentru tot". În spatele ei, doi părinţi priveau cu lacrimi în ochi. După mai bine de deceniu de muncă, fetiţa care lovea cu sete mingea de tenis, de la nivelul fileului, ţine acum în mâini un trofeu din cea mai râvnită finală.

Vezi și

După americanca Serena Wiliams şi chinezoaica Na Li, românca noastră face istorie! Are deja şapte titluri câştigate şi o avere de peste patru milioane şi jumătate de dolari. Puţin peste un milion, a fost premiul Roland Garros. Însă, o bună parte din bani rămâne la statul francez, după impozitare.

O fetiţă a venit din Focşani, pentru a o întâmpina pe Simona - idolul a generaţii întregi! Tânara despre care britanicii - atât de înverşunaţi împotriva românilor - au scris că le-a cucerit definitiv inimile. Peste tot acum în lume se trăieşte - HALEP-MANIA!

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Simona Halep, campiona care a cucerit o lume întreagă!