Antena Meniu Search
x

Simona, tânăra de 16 ani care a dispărut în urmă cu aproape o lună, găsită fără viaţă

După aproape o lună de căutări şi speranţe, o familie din Bacău a primit o veste tragică. Trupul fetei lor a fost găsit fără viaţă, în râul Bistriţa

Vezi și

După aproape o lună de căutări şi speranţe, o familie din Bacău a primit o veste tragică. Trupul fetei lor a fost găsit fără viaţă, în râul Bistriţa. Simona fugise din cămin după ce a lăsat un bilet de adio pentru iubitul ei.

Dar. părinţii ei sperau totuşi că la un moment dat se va întoarce la ei. Astăzi li s-a năruit şi ultima speranţă.

Cu o lumânare aprinsă, bărbatul se îndreaptă spre marginea râului Bistriţa, spre trupul Simonei. El a găsit-o, în timp ce era cu oile la păscut în apropierea microhidrocentralei din comuna Letea Veche. Era fără viaţă. Mama, dar şi fratele tinerei de 16 ani mergeau frecvent pe malul râului. Era singura pistă pe care o aveau după ce un bărbat îi văzuse portofelul plutind, la doar câteva zile după ce adolescenta a fugit din căminul din Bacău. Imediat, cei de la Inspectoratul de Urgenţă şi scafandrii au început căutările cu ajutorul sonarului. Dar nu s-a găsit nimic. Familia a rămas cu speranţa că fata încă trăieşte.

Simona ar fi suferit din dragoste. Înainte să plece din cămin, pe 28 octombrie, adolescenta a lăsat un bilet de adio. Era pentru fostul iubit, un băiat mai mare cu 10 ani. O relaţie pe care familia nu o acceptase. Acum, în urma Simonei vor mai rămâne doar amintirile gesturilor tandre cu care fata îi alinta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Simona, tânăra de 16 ani care a dispărut în urmă cu aproape o lună, găsită fără viaţă