Antena Meniu Search
x

Sărbătorile ne fac mai buni şi ne aduc mai aproape de oameni. O dovedeşte un grup de bikeri porniţi să ajute bătrânii din Hunedoara

Singurătatea unui bătrân din Hunedoara a fost alungată de un grup de motociclişti! Bărbatul de 75 de ani locuieşte într-o casă dărăpănată.

Vezi și

Singurătatea unui bătrân din Hunedoara a fost alungată de un grup de motociclişti! Bărbatul de 75 de ani locuieşte într-o casă dărăpănată. Nu va mai sta mult acolo, pentru că noii lui prieteni i-au promis că-i vor ridica o locuinţă nouă şi mult mai confortabilă. Iar dărnicia bikerilor nu s-a oprit aici. Motocicliştii au ţinut loc de Moş Crăciun pentru copiii din sat.

În această casă de chirpici, fără electricitate sau apă curentă, stă nea Viorel. Nu a mai ieşit din cocioabă de ani buni. Singurătatea lui este alungată acum de nişte tineri zgomotoşi. Motociclişti din Hunedoara, care anul acesta s-au transformat în Moş Crăciun.

- Nu plângeţi!

- Te ajutăm să ieşi, poţi să ieşi?

Pe acelaşi subiect

- Nu pot.

- Nu poţi?

- Măi, măi!

I-au adus lui nea Viorel o ladă cu alimente, care îl vor ajuta să treacă cu bine peste Crăciun. Însă compania motocicliştilor pare să-l bucure mai mult. În sărăcia lucie din casă răsună iarăşi voia bună.

- Aveţi 70?

- Păi dacă sunt născut în 1942, al Doilea Război Mondial...

- L-aţi prins prunc, copil!

- Păi...

Motocicliştii hunedoreni s-au transformat în voluntari. Săptămâna trecută au început să construiască o casă nouă pentru o bătrână de 88 de ani, aflată într-o situaţie grea. Acum convoiul lor a ajuns în Nădăştia. În drumurile lor, bikerii au aflat de situaţia lui Nea Viorel şi i-au promis că îl vor ajuta şi pe el. 

- O casă bună, să nu vă fie frig la iarnă!

- Păi, dumneavoastră, nu ştiu ce să zic...

- Nu trebuie să plângeţi.

Vestea despre situaţia bătrânului a circulat intens printre cercurile de motociclişti. De la Bucureşti a venit o soluţie pe care bikerii din Hunedoara sunt gata să o pună în practică: "Probabil o să-i aducem un container, aici, să-i facem viaţa mai uşoară spre bătrâneţe. Îi punem un panou solar, o toaletă înăuntru, să fie totul în regulă.

Dacă tot au trecut pe la nea Viorel, motocicliştii au decis să meargă mai departe cu dărnicia. Încărcaţi cu pachete, bikerii au trecut pe la copiii din sat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Sărbătorile ne fac mai buni şi ne aduc mai aproape de oameni. O dovedeşte un grup de bikeri porniţi să ajute bătrânii din Hunedoara