Antena Meniu Search
x

Fiul lui Camil Mătase îşi revine cu greu din traumă

A rămas fără mamă şi fără frate, iar tatăl le-a fost călău. Singurul fiu în viaţă a lui Camil Mătase, românul care şi-a măcelărit familia în America, împlineşte peste câteva zile 18 ani dar nu are niciun motiv de bucurie.

Vezi și

E singur printre străini şi de două luni viaţa lui s-a schimbat complet. E orfan de mamă după ce tatăl lui, Camil Matase într-un acces de furie, şi-a executat soţia şi fiul cel mare.

Teo e ajutat însă de prieteni. Locuieşte acum într-un apartament cu alţi patru camarazi şi se concentrează să înveţe cât mai bine. Însă, viaţa lui nu va mai fi niciodată la fel.

Masacrul a avut loc în Texas, pe 11 noiembrie, şi imediat după, criminalul de 47 de ani s-a refugiat în România.

A fost dat, însă, în vileag chiar de cea care i-a dat viaţă. Acum este în arestul Poliţiei Române şi urmează să fie judecat în Texas, pentru că va fi extrădat.

Fiul lui- Teo Matase- aşteaptă şi el să-l privească în ochi. Nu ştie în schimb, cum va reacţiona când îşi va vedea părintele.

Nimeni nu ştie când va fi extrădat Camil Matase. Instanţa s-a pronunţat deja dar reîntâlnirea dureroasă dintre tată şi fiu ar putea avea loc abia peste câteva luni.

Românului nu i se va aplica pedeapsa capitală, pentru că el a cerut să nu fie pepepsit cu injecţia letală, dar şi statul american a oferit garanţii autorităţilor române în acest sens.

Potrivit presei americane, crima a fost descoprită pe 14 noiembrie, de Teodor Matase, în vârstă de 17 ani, fiul bărbatului. Adolescentul, care este student la Universitatea Texas Austin, i-a găsit morţi pe mama sa, Emilia Matase, de 47 de ani, şi pe fratele său, Emanuel, de 26 de ani, în locuinţa lor din localitatea Cypress, statul Texas.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Fiul lui Camil Mătase îşi revine cu greu din traumă