Antena Meniu Search
x

Video Aparatele de aer condiționat, cu ambele unități aşezate la interior, au fost eliminate în totalitate din Gara de Nord. Situaţia ridicolă a devenit subiect de glume pe internet

Update: La scurt timp după apariţia în presă, dar şi pe internet a situaţiei comico-tragică din Gara de Nord, unde aparatele de aer condiţionat au fost montate cu ambele unităţi în interior, reprezentanţii au decis scoaterea lor. 

de Monica Palade

la 22.07.2021, 14:44

Vezi și

Astfel, miercuri seara, acestea au dispărut în totalitate. Au fost scoase ambele unităţi. Sucursala Regională CF București anunţase iniţial că a cerut firmei care a montat aparatele să monteze unitatea exterioară în afara clădirii. Se pare însă că pentru a evita orice altă situaţie neplăcută, a fost eliminată şi partea care răcorea. 

Ştire iniţială: România este ţara tuturor posibilităţilor. O situaţie de-a dreptul inedită a fost întâlnită în Gara de Nord, unde aparatele de aer condiţionat au fost amplasate cu ambele unităţi la interior. Astfel că atât partea care răcoreşte, cât şi cealaltă care emite cald, sunt montate la interior. Călătorii au reclamat situaţia inedită, iar internetul a fost împânzit de mesaje ironice.

„Bă băieţi, haideţi să vă arăt ceva mişto în Gara de Nord. Vedeţi aerul ăla condiţionat, da? Deci fiţi atenţi: Partea asta bagă răcoare şi fiţi atenţi unde este băgată partea care bagă căldură. Exact aici. Bă cine a montat aerele astea condiţionate în Gara de Nord? Şi nu e doar unul. Partea asta trebuie scoasă afară”, a postat cineva pe contul de TikTok.

Pe acelaşi subiect

Prima reacţie a companiei

Sucursala Regională CF București a reacţionat după ce cazul a devenit viral şi a anunțat într-un comunicat că a cerut firmei care a montat aparatele să monteze unitatea exterioară în afara clădirii.

„Referitor la modul de amplasare a aparatelor de aer condiționat, în holul caselor de bilete, din Gara de Nord, facem următoarea precizare: Sucursala Regională CF București a solicitat firmei care a montat aparatele de aer condiționat în holul caselor de bilete, din Gara de Nord, să identifice în cel mai scurt timp o soluție corespunzătoare din punct de vedere tehnic și funcțional, pentru montarea unitătii exterioare în afara clădirii, intervenții care se vor executa fără costuri suplimentare.

Menționăm faptul că, personalul Garii de Nord a demontat aparatele de aer condiționat, acestea urmând să fie repoziționate corect, din punct de vedere tehnic si funcțional, de firma responsabilă, fără costuri suplimentare.

Aparatele de aer condiționat au fost achiziționate weekendul trecut, din surse proprii ale SRCF București, în vederea asigurării unor condiții optime pentru călătorii care optează pentru achiziția biletelor de călătorie direct de la casele de bilete. Regretăm această situație și le adresăm scuzele necesare călătorilor, asigurându-i că încercăm să remediem această problemă în cel mai scurt timp”, se arată în comunicatul de presă al Sucursalei Regionalae CF București.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Aparatele de aer condiționat, cu ambele unități aşezate la interior, au fost eliminate în totalitate din Gara de Nord. Situaţia ridicolă a devenit subiect de glume pe internet