Antena Meniu Search
x

Bărbat bătut în microbuz pentru că i-a cerut șoferului să pornească aerul condiționat, în Argeș.”De ce dați, bă, în mine?”

Un bărbat a fost bătut într-un microbuz, în Argeș, după ce i-a cerut șoferului să pornească aerul condiționat. S-a întâmplat sâmbătă, în comuna Leordeni, într-un microbuz de persoane care efectua o cursă regulată specială pe ruta Găești -  Călinești.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 18.07.2021, 16:48

Bărbat bătut în microbuz pentru că i-a cerut șoferului să pornească aerul condiționat, în Argeș.”De ce dați, bă, în mine?”
Bărbat bătut în microbuz pentru că i-a cerut șoferului să pornească aerul condiționat, în Argeș.”De ce dați, bă, în mine?” - Profimedia Images imagine ilustrativa

Bărbatul, pasager în microbuz, s-a luat la ceartă cu șoferul pentru că nu ar fi pornit aerul condiționat, deși afară era foarte cald. În schimbul aerului condiționat, bărbatul a primit o ploaie de pumni și amenințări.

Șoferul microbuzului a sărit la bătaie, ajutat de alți pasageri

Chiar conducătorul auto ar fi sărit la bătaie, iar în sprijinul său au venit mai mulți bărbați.

Pe o filmare care a ajuns la polițiști se aude cum victima cere să nu mai fie lovită. 

Pe acelaşi subiect

”Ce faci, dai în mine? Bă, de ce dați, bă în mine?”, strigă bărbatul bătut, în vreme ce unul dintre agresori spune: ”Păi, tu știi, mă, cine e asta? Îmi iau suspendare de tine!”

Polițiștii așteaptă ca victima să-și scoată certificat medico-legal

Polițiștii au deschis dosar penal pentru lovire, iar anchetatorii așteaptă acum ca victima să vină cu un certificat medico-legal pentru a se continua cercetările.

Totodată, în urma verificărilor efectuate până în prezent, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.000 de lei, conform Legii 55/2020, pentru nepurtarea măștii de protecție, a transmis IPJ Argeș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Bărbat bătut în microbuz pentru că i-a cerut șoferului să pornească aerul condiționat, în Argeș.”De ce dați, bă, în mine?”