Slăbeşti patru kilograme pe săptămână cu ÎNGHEŢATĂ
O dietă eficientă şi delicioasă. Chiar dacă pare greu de crezut îngheţata ne poate ajuta să slăbim.
![](https://img.observatornews.ro/0/2014/6/11/127845/1402472493114b4757.webp?w=430&f=2&v=2)
O dietă eficientă şi delicioasă. Chiar dacă pare greu de crezut îngheţata ne poate ajuta să slăbim.
Şi nu vorbim de 1 kilogram ci de 4 kilograme pe săptămână. Tot ce trebuie să faceţi este să înlocuiţi masa de prânz cu îngheţată. Aşa arată planul alimentar pe 7 zile:
Luni
Mic dejun: cafea sau ceai şi o felie de pâine prăjită pe care puteţi pune o lingură cu gem neîndulcit.
- Îngheţata artizanală, tot mai căutată în sezonul rece. Aromele pentru care oamenii stau la coadă şi iarna
- 15 februarie, evenimente importante care au avut loc în această zi de-a lungul timpului
- 15 februarie, Sfântul Apostol Onisim. Sărbătoare importantă în calendarul ortodox
- Evenimente în Bucureşti, în weekendul 15-16 februarie. Ce nu trebuie să ratezi
- Antrenează-ți creierul ca un campion: Cursurile Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, Sesiunea...
Gustare: o piersică.
Prânz: îngheţată.
Gustare: o piersică.
Cină: 100 de grame de paste sau spaghete, preparate cu fructe de mare, 100 de grame de carne de vită la cuptor şi 200 de grame de salată cu morcovi, castraveţi, ardei şi roşii.
Marţi
Mic dejun: cafea sau ceai şi o felie de pâine prăjită cu gem neîndulcit.
Gustare: trei-patru caise.
Prânz: îngheţată.
Gustare: trei-patru caise.
Cină: orez şi salată de roşii.
Miercuri
Mic dejun: cafea sau ceai, cu o felie de pâine prajită şi gem neîndulcit.
Gustare: trei-patru prune.
Prânz: îngheţată.
Gustare: trei-patru prune.
Cină: 100 de grame de paste cu usturoi şi ulei de măsline, 100 de grame de şuncă slabă şi 200 de grame de salată de roşii, castraveţi şi ceapă.
Joi
Mic dejun: ceai sau cafea cu o felie de pâine prajită şi gem neîndulcit.
Gustare: un măr mare.
Prânz: îngheţată.
Gustare: un măr mare.
Cină: un bol cu dovlecei pasaţi, 150 de grame de pui la grătar şi 200 de grame de salată verde cu roşii.
Vineri
Mic dejun: ceai sau cafea cu o felie de pâine prăjită şi gem neîndulcit.
Gustare: trei-patru prune.
Prânz: îngheţată
Gustare: trei-patru prune.
Cină: doi cartofi copţi în coajă, 200 de grame de fructe de mare cu vinete şi ardei la grătar.
Sâmbătă
Mic dejun: ceai sau cafea cu o felie de pâine prăjită şi gem neîndulcit.
Gustare: o pară.
Prânz: îngheţată.
Gustare: o pară.
Cină: salată de paste (80 de grame de paste, 50 de grame de mozzarella, două roşii tăiate şi o lingură cu capere) şi un piept de pui la grătar.
Duminică
Mic dejun: ceai sau cafea cu o felie de pâine prăjită şi gem neîndulcit.
Gustare: 100 de grame de zmeură.
Prânz: îngheţată.
Gustare: 100 de grame de zmeură.
Cină: 200 de grame de pizza Margherita şi 50 de grame de păstăi verzi, fierte sau preparate la abur.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰