Antena Meniu Search
x

Video Soare şi ger la malul mării. Mulți turiști au înfruntat frigul de dragul unei plimbări pe nisipul acoperit de zăpadă

Cod de ger şi soare la malul mării. Nici frigul, nici zăpada nu i-au ţinut pe turişti departe, ba mulţi au venit special la mare să o admire în anotimpul rece. Iar peisajul le-a tăiat respiraţia: plaja din Vama Veche a fost acoperită de un strat de zăpadă, stabilopozii din Constanţa au îngheţat şi pescăruşii au oferit un spectacol de neuitat.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 13.02.2021, 21:25

Vezi și
  • Plaja din Vama Veche a fost acoperită de un strat de zăpadă.
  • La Constanța, turiştii echipaţi ca pentru schi au ieşit pe faleza din faţa Cazinoului să admire pescăruşii.

Peste plaja din Vama Veche s-a aşternut zăpada şi liniştea. O mână de turişti, înfofoliţi bine, au înfruntat frigul de dragul unei plimbări pe malul mării. Ca niciodată, zăpada le-a scârţâit sub picioare.

Deşi a fost prima zi cu soare din această săptămână, au fost minus 6 grade în Vama Veche. Şi s-au resimţit minus 12.

Turişti echipaţi ca pentru schi, pe litoral

Soare şi ger a fost şi la Constanţa. Turiştii echipaţi ca pentru schi au ieşit pe faleza din faţa Cazinoului să admire pescăruşii.

Turist: ”E mai frumos să mergem la plimbare, a ieşit soarele, chiar dacă temperatura se resimte mai rece, profităm de vremea asta”

Abia de weekend-ul viitor se încălzeşte vremea pe litoral. Până atunci, pe constănţeni îi aşteaptă temperaturi de maximum 0 grade. Noaptea, minimele ajung chiar până la minus 9 grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Soare şi ger la malul mării. Mulți turiști au înfruntat frigul de dragul unei plimbări pe nisipul acoperit de zăpadă