Video

În Vama Veche, 2021 a început cu o baie în mare. Primul răsărit din an a fost spectaculos

De Andreea Filip.
Publicat: 01.01.2021, 20:29.
Actualizat: 01.01.2021, 20:29

Revelionul la malul mării a fost perfect şi pentru romanticii incurabili, şi pentru curajoşii care au început anul cu o baie. La Vama Veche, turiştii veniţi cu rulotele s-au simţit, în sfârşit, liberi. Au petrecut până dimineaţa la foc de tabără, sub cerul luminat de artificii. Echipa Observator vă arată primul răsărit de la mare din acest an.

Valuri, plajă şi o vreme superbă. Aşa a arătat Revelion Vama Veche 2021 pentru câţiva tineri îndrăgostiţi de mare. Şi-au adus de acasă provizii de şampanie, pentru că totul a fost închis.

Seara, au petrecut-o în spiritul locului: tot pe plajă, lângă focul de tabără. Au vrut să aibă măcar în ultima zi a lui 2020 sentimentul libertăţii: au venit la mare cu rulota şi s-au simţit în al nouălea cer sub ploaia de artificii.

O familie a ţinut să respecte şi anul acesta o tradiţie din vremuri mai bune. La miezul nopţii, toţi au alergat în jurul rulotei, sub privirile mirate ale câinelui şi şi-au spus dorinţele pentru noul an.

”Obiceiul este în familie să alergăm în jurul casei, de trei ori, cu un rucsac în spate, ca în tot anul să călătorim. Și când alergăm spunem ţările unde vrem să mergem în Europa, în Asia, în Africa”.

Cei mai curajoși au început 2021 cu o baie în mare

Primul răsărit din an a fost spectaculos. Pe lângă romantici, au fost şi câţiva curajoşi care au vrut să înceapă 2021 cu o baie în mare.

Ştefan Tudor, sportiv: ”Să avem parte de un an exact cum au fost primele clipe de acum, pline de entuziasm, cu soare în spate şi cu speranţe mari”.

Mihai Nenciu, sportiv: ”Dacă acum am început cu o baie în mare la răsărit, vom încheia ziua cu apusul sus pe vârful muntelui”.

Un final superb de aventură. Mihai şi Ştefan sunt ultramaratonişti. De la Marea Neagră, răsăritul i-a prins într-o mare de alb.

Şi noul an, se vede bine şi de la înălţime, nu doar de la nivelul mării.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.