Antena Meniu Search
x

ŞOCANT! Câţiva tineri din România învârt ca într-o spirală a morţii o bătrână cu dizabilităţi

Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional. Un grup de tineri teribilişti profită de o bătrână cu dizabilităţi pentru propria lor distracţie. O apucă de halat şi o învârt ca într-o centrifugă. Şi ca să se laude cu isprava, au filmat gluma proastă şi au postat-o pe internet.

Vezi și

 Clipul a devenit viral, iar presa birtanică scrie despre huliganii români care au batjocorit-o pe femeie. Bătrâna lipsită de apărare este apucată de marginea halatului şi învârtită ca într-un carusel.

Se sperie şi începe să ţipe, dar nimic nu-i opreşte pe băieţi. Ba chiar se amuză mai tare şi se încurajează unul pe celălalt. Sunt tare mândri de isprava lor pe care o şi înregistrează cu telefonul mobil.

Când scapă din mâinile huliganului, femeia o rupe la fugă pe stradă. Dar tinerii nu s-au plictisit încă de gluma proastă. Repetă manevra şi râd în hohote de strigătele femeii.

Filmarea a ajuns imediat pe internet şi a devenit virală atât în ţara noastră cât şi peste hotare. O publicaţie britanică a condamnat astăzi într-un articol atitudinea tinerilor români din înregistrare.

Înregistrarea i-a revoltat însă pe cei mai mulţi internauţi. Iar comentariile de indignare au curs pe facebook. În faţa lor derbedeul s-a apărat.

În urmă cu câteva ore a publicat o poză cu bătrâna pe care a intitulat-o "eu şi prietena mea Geta". Nu ştie că este acum căutat de poliţie. Oamenii legii s-au autosesizat după ce-au urmărit înregistrarea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » ŞOCANT! Câţiva tineri din România învârt ca într-o spirală a morţii o bătrână cu dizabilităţi