Şocant! Uite ce poate conţine CAFEAUA! Rămâi fără cuvinte!
Zahărul sau laptele nu sunt singurele ingrediente adăugate cafelei tale de zi cu zi. Condiţiile grele de creştere ale boabelor şi cererea aflată în continuă creştere îi determină pe producători să recurgă la metode mai puţin sănătoase.
Zahărul sau laptele nu sunt singurele ingrediente adăugate cafelei tale de zi cu zi. Condiţiile grele de creştere ale boabelor şi cererea aflată în continuă creştere îi determină pe producători să recurgă la metode mai puţin sănătoase.
Unii dintre aceştia adaugă şi alte ingrediente, precum grâu, boabe de soia, zahăr brun, secară, orz, porumb şi uneori crengi sau chiar noroi. Toate acestea pot fi măcinate şi prezente în tipurile de cafea ce nu sunt 100% naturale.
Componentele sunt naturale, ca atare nu prezintă riscuri imediate pentru sănătate. Ceea ce mulţi nu ştiu este că aceşti aditivi pot cauza probleme serioase celor care prezintă diferite tipuri de alergii.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰