Antena Meniu Search
x

Un camionagiu a murit, după ce a lovit o maşină staţionată, apoi a parcat în sufrageria unei localnice din Brădeşti (Video)

O femeie din Brădeşti s-a trezit cu un camion de mare tonaj în sufragerie, după ce şoferul a încercat să evite impactul cu o camionetă staţionată pe prima bandă, dar nu a reuşit.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 01.07.2019, 18:01

Vezi și

O femeie din Brădeşti s-a trezit cu un camion în sufragerie, după ce şoferul a încercat să evite impactul cu o maşină staţionată pe prima bandă, dar nu a reuşit.

Camionagiul a lovit maşina staţionată, apoi a spart peretele unei case şi s-a oprit în sufrageria locuinţei. Şoferul a decedat în impactul cu peretele casei. În maşina lovită se afla o fetiţă de 7 ani care a fost transportată la spital.

Un camionagiu a spulberat o maşină de pe prima bandă, omorând şoferul, apoi a parcat în sufrageria unei localnice din Brădeşti

Poliţiştii informează că Pe DN6, în Brădeşti, conducătorul unui camion, care se deplasa în direcția Craiova către Filiași, a încercat să evite impactul cu un autoturism staționat pe prima bandă, a lovit totuși acest autoturism și a părăsit partea carosabilă, intrând apoi intr-o casă.

Conducatorul camionului a decedat. Din autoturism, o fetiță de aproximativ 7 ani a fost dusă la spital pentru investigații. Era conștientă cu leziuni ușoare. Nu se cunosc detalii în privinţa motivelor care au dus la producerea accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Un camionagiu a murit, după ce a lovit o maşină staţionată, apoi a parcat în sufrageria unei localnice din Brădeşti (Video)