Antena Meniu Search
x

Un şofer şi-a pierdut viaţa după ce a lovit mai mulţi copaci, cu o viteză foarte mare, la Hunedoara

Un şofer şi-a pierdut viaţa, după ce a pierdut controlul maşinii şi, din cauza vitezei foarte mari, a intrat pe contrasens, lovind mai mulţi copaci de pe marginea drumului. Circulaţia a fost întreruptă pe DJ 761, între Certejul de Sus şi Soimus.

Un sofer a murit dupa ce a lovit mai multi copaci la o viteza foarte mare

Un şofer şi-a pierdut viaţa, după ce a pierdut controlul maşinii şi, din cauza vitezei foarte mari, a intrat pe contrasens, lovind mai mulţi copaci de pe marginea drumului.

Circulaţia a fost întreruptă pe DJ 761, între Certejul de Sus şi Soimus.

Medicii SMURD au încercat o oră să-l resusciteze

În scurt timp de la producerea evenimentului, a ajuns la locul accidentului un echipaj de descarcerare al Detasamentului Deva si un echipaj medical cu ambulanta de terapie intensiva.

Salvatorii au constatat ca barbatul de 64 de ani se afla in stop cardio respirator si au inceput manevrele de resuscitare. Din pacate acestea nu au dus la niciun rezultat pozitiv, desi s-a aplicat aproape o ora protocolul, informează surse medicale.

Viteza excesivă, cauza acidentului de la Hunedoara

Autorităţile informează că Poliția Municipiului Deva a fost sesizată prin intermediul apelului de urgență 112, că pe DJ 761, din direcția Certejul de Sus către Soimus, a avut loc un accident de circulație.

Polițiștii ajunși la fața locului, au constatat că, un bărbat in vârstă de 63 de ani, în timp ce conducea autoturismul personal, datorită vitezei excesive, a intrat în derapaj, pătrunzand pe contrasens unde a lovit mai mulți copaci oprindu-se în șanț.

În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul conducătorului auto. Traficul auto a fost blocat pe ambele sensuri aproximativ 30 minute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Un şofer şi-a pierdut viaţa după ce a lovit mai mulţi copaci, cu o viteză foarte mare, la Hunedoara