Antena Meniu Search
x

Maşină spulberată de un TIR pe o şosea din Mehedinţi. Un bărbat şi o femeie şi-au pierdut viaţa

Au fost momente de groază pe o şosea din Mehedinţi! Un şofer şi pasagera din dreapta şi-au pierdut viaţa după ce maşina în care se aflau a fost lovită din spate de un TIR.

de Iulia Mihalache

la 19.08.2020, 10:55

Vezi și
  • Şoferul Tir-ului a scăpat cu viaţă.
  • Poliţiştii fac acum anchetă.

Automobilul a ricoşat într-un copac şi a luat foc. Se pare că, înainte de impact, şoferul maşinii ar fi oprit inexplicabil pe şosea.

Accidentul s-a produs la ieşirea din localitatea Orşova, la doar câţiva paşi de gară. Martorii povestesc că impactul a avut loc imediat după ce şoferul maşinii a ieşit dintr-o parcare.

Fără să fie însă atent la drum. Iar bărbatul de la volanul TIR-ului nu ar mai fi avut timp să evite ciocnirea.

Poliţist: Un barbat, cetatean croat, in timp ce conducea un ansamblu de autovehicule, a intrat in coliziune cu un autoturism care se deplasa in fata sa, condus de un barbat de 50 de ani din localitatea Unirea, judetul Dolj.

După impactul cu TIR-ul, maşina a ricoşat într-un copac, iar apoi a luat foc.

Poliţist: Autoturismul a fost incendiat, iar conducatorul auto si pasagerul din dreapta au fost incendiati.

ISU: Din nefericire, cele doua persoane nu au putut fi salvate. Incendiul fiind stins de pompieri imediat dupa ajungerea la locul evenimentului.

Şoferul Tir-ului a scăpat cu viaţă. Poliţiştii fac acum anchetă. Potrivit unor martori, autoturismul s-ar fi oprit brusc pe şosea, înainte să fie lovit de TIR. Motivul este însă neclar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Maşină spulberată de un TIR pe o şosea din Mehedinţi. Un bărbat şi o femeie şi-au pierdut viaţa